Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
A koga snimam video na nokia 6600 ogranicen sum na 10 sekundi.Kako moze da se resi toa

друже тоа се решава со програма ама неможам тука да ја закачам пошто има крак:vozbud:
пиши ми мејл на мојот или стај ме на мсн и ке ти го пратам програмчето, иначе се вика Camcorder pro и сите што ќе ги најдеш или ќе ги симнеш се трајл верзии :toe:
види вака ако можеш да го најдеш ок ако не ти кажав контактирај ме ќе завршиме работа :salut:
п.с. верзијата треба да биде 1,01 да не бараш 3,75 пошто тој е за постарите симбијанци
Еххх кога ја имав 6600 што немав на нејзе :vozbud::vozbud::vozbud:
од многу работи 66-ката ми се прошири од страните :pos2:

Imam problem so mojot mob. Nokia 3110 classic.Telefonov go imam 2 meseca i sum prezadovolen,no koga si staviv memoriska karticka so kapacitet od 512 mb,Micro Sd,marka Apacer,koga ke ja napolnam nad 370 mb,na telefonot se pojavuva bel ekran i se restartira nekolku pati,a potoa se isklucuva.Prvo pomisliv deka e virus i ja formatirav memoriskata,no telefonot pak mi se restartirase.Potoa citav na oficijalniot forum na Nokia i vidov deka mnogu lugje koi go koristat ovoj mobilen imaat ist vakov problem kako mojot.Nekoi vikaat deka problemot se resava so update na filmware.Verzijata na mojot filmware e V 04.91,a najnovata verzia e v5.50.Ako znae nekoj 4are neka pomaga....PozdraV!

кхм... еден гига од SanDisk до сега преку 200/250 сигурно имам продадено одкако излезе тој модел никој не ми се пожалил, а да пробаш пред да го малтретираш телефонот со апдејт со друга мемориска картичка? микро сд користат сите самсунзи и сите понови нокии и мотороли.

ај нека ми помогне некој шо користи mig33.го симнав,у телефон ми е ама неможам да се конектирам

може некој да ми каже како да ги ставам броевите од SIM картичката за N73 да не биде Phone Memory

може некој да ми каже како да ги ставам броевите од SIM картичката за N73 да не биде Phone Memory

од сим на телефон иди контактс - sim contacts- па mark - и copy to memory

или иди contacts - mark- и напрај copy - то sim directory

п.с. мора стално да ти бидат и во телефон контактите пошто ако се во сим кога некој ке ти sвони нема да ти го пишува бројот

ако ова не ти помогна кажи зошто не ти го разбрав постот :salut:

од сим на телефон иди контактс - sim contacts- па mark - и copy to memory

или иди contacts - mark- и напрај copy - то sim directory

п.с. мора стално да ти бидат и во телефон контактите пошто ако се во сим кога некој ке ти sвони нема да ти го пишува бројот

ако ова не ти помогна кажи зошто не ти го разбрав постот :salut:

јас не објаснив убаво у право си

аха ок е разбрав го видов и јас тоа..но мислев дека може без да ги копирам во тел. дирекно у картичката да влегувам но сепак фала така ке направам ке ги копирам во тел,

На samsung d900i насекаде барав и никаде неможев да зумирам слика, Значи слика сликана со камерата или пак слика пратена можно е да неможе? ај нека каже некој кај се зумира ако се зумира

имам Sagem my v-55 , имам некои слики клаено внатре некои можам да ги клавам како wallpaper а некои не можам , да не има некој идеа зошто е тоа така ?

edit: се снајдов , требало само да ја намалам резолуцијата.

На samsung d900i насекаде барав и никаде неможев да зумирам слика, Значи слика сликана со камерата или пак слика пратена можно е да неможе? ај нека каже некој кај се зумира ако се зумира

Na kopcinjata od strana bi trebalo da se zumira

На тие што се за глас од страна се зумира.И тоа мнооогуууу

ејјј некој помош :vozbud:
како да ставам флеш анимација што значи фајлот ми е .swf се отвара со флеш плеер, е сега работава е како да го ставам на screen saver ако пробал некој или ако знае читал по форуми нека каже.
и да се направи видео или анимација како што предложи некро, пак нема да можам да го ставам на screen saver
помагајтееее имам многу добри флеш анимации за screen saver
поздрав !!!

idi na nekoj simbian forum, imashe nekoja apliakcija za da mozes da stavas sliki, animacii itn... i video klipovi duri za screen saver, samo ic ne mi teknue kako se vikashe!

Горе-десно на екранов ми се појавува сино квадратче и внатре буквата "G". Кај и да ја ставам картичката, тоа ми се појавува...
?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom