Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Па на пример W950 M600 P1 има оперативен систем Symbian 9.1, UIQ 3.0 а некои постари телефони како што е P800 P910 има оперативен систем Symbian 7.0, UIQ 2.0. Па ако некој знае да ми каже дали може апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3.

мислам дека неможат.оти на п990 сакав да ставам игри од п900 и не ги инсталираше а исто така и од ниту една друга верзија на сибмиан не одговараа. Само некои јава апликации би одговарале.

Па на пример W950 M600 P1 има оперативен систем Symbian 9.1, UIQ 3.0 а некои постари телефони како што е P800 P910 има оперативен систем Symbian 7.0, UIQ 2.0. Па ако некој знае да ми каже дали може апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3.
Сите софтвери се прават да се backward compatibile т.е. да можат да поддржуваат се што се поддрува наназад, + да воведат некои новини. Е сега ти пробај па ке кажиш што како. Инаку би требало од UIQ1 и 2 да можат да работат на 3.

Ме интересира некој дали знае дали е иста мрезата од Канада со нашата? И ако не е иста колку иде декодирање од прилика за iPhone??

mobiobi

Не е иста мрежа,а у мобибоби ке те опраат не знам колку пари,карши олимписки се наога.
Ме интересира некој дали знае дали е иста мрезата од Канада со нашата? И ако не е иста колку иде декодирање од прилика за iPhone??

Kako да инсталирам уствари што треба да направам за да средам ова усб кабелот да го приклучам на пц.. имаше една картичка у кесичката и пишуваше да не го шупнам у пц додека не инасталирам нешто што требало али не пишува што

Kako да инсталирам уствари што треба да направам за да средам ова усб кабелот да го приклучам на пц.. имаше една картичка у кесичката и пишуваше да не го шупнам у пц додека не инасталирам нешто што требало али не пишува што

за кој Мобилен...

Колку пари е маска за NOKIA 2760. И дали може да се смени само оној дел што е над дисплејот.

ај фонот е кватер бенд што значи работи низ целиот свет без разлика дали е 3г, 800/900 или 1800/1900 мегахерци, неможат сите верзии на ај фоун сеуште да се декодираат, постарите верзии се по 25 евра.

иам SE w200i,и нешо ме заебава софтверот ваљда.Плеерот не ми се пушта,игрите исто,вика operation failed.Чаре?

иам SE w200i,и нешо ме заебава софтверот ваљда.Плеерот не ми се пушта,игрите исто,вика operation failed.Чаре?
ако имаш дку 60 - апдејт мавни му, ако немаш дата кабел однеси го на сервис да ти го исфлешуваат, до кај 4-500 денари максимум ке ти земат.

ако имаш дку 60 - апдејт мавни му, ако немаш дата кабел однеси го на сервис да ти го исфлешуваат, до кај 4-500 денари максимум ке ти земат.
На фирмвере апдејт?ај ако не ти е тешко подобјасни малце како и што.иам дата кабел,фала за помошта

значи иди си на сониериксон.ком одбери си w200i симни софтвери доколку немаш претходно инсталирано и симни апдејт сервис, мораш да имаш драјвери претходно инсталирано правилно. Кога ке го инсталираш апдејт сервисот си одбираш модел, ти кажува која е најнова верзија и ко на игра - само некст, некст и глеј да не го дисконектираш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom