Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Samsung SGH D900...
Има околу 40мб меморија, и имам мемориска картичка од 50 мб.
Тие стандардни 40мб меморија ми се потрошени, и сакам да прашам како да наместам да почнат мегабајтите од мемориската картичка да ми се трошат бидејќи секогаш кога примам некој фајл ми вика Memory full....
?

Имам Sаmsung SGH-E200 и прблемов ми е ваков
Не можам да примам слики од Sony Erikson преку Bluetooth, не можам да примам слики од компјутер преку кабел а музика си пребацува без проблем од компјутерот за клипови нема пробано ама гарант и тоа не може
Ај нека каже чаре некој ако знае

Имам Sаmsung SGH-E200 и прблемов ми е ваков
Не можам да примам слики од Sony Erikson преку Bluetooth, не можам да примам слики од компјутер преку кабел а музика си пребацува без проблем од компјутерот за клипови нема пробано ама гарант и тоа не може
Ај нека каже чаре некој ако знае
*2767*3855# - внеси го кодов каде што внесуваш број за да се јавиш :) значи директно немора да влагаш во некое специјално мени.:helou:

*2767*3855# - внеси го кодов каде што внесуваш број за да се јавиш :) значи директно немора да влагаш во некое специјално мени.:helou:
За мене имаш решение ? ;-)
Edit : НАЈДОВ... :helou:

Jок сликата се праќа од Ериксонот стасува фино лепо ама не ја отвара вика ''неподржана содржина'' а и од компјутер исто нејке пак
ај види некое друго чаре ако не ти е мука

moze li mobilen preku bluetooth da se koristi kako slusalka i mikrofon za razgovori preku skype ili messenger

Jок сликата се праќа од Ериксонот стасува фино лепо ама не ја отвара вика ''неподржана содржина'' а и од компјутер исто нејке пак
Moжеби не го поддржува тој формат... ај пробај да пратиш нешто едноставно како на пр. контакт од именик исл...:toe:

moze li mobilen preku bluetooth da se koristi kako slusalka i mikrofon za razgovori preku skype ili messenger

има програм за тоа, т.е. да го користиш како скајп телефон... ама ич не ми текнува како се викаше :pos:

значи и после форматот пак неќе да подржава? епа изглеа не е до телефонот, случајно сликите да не се во .png или .bmp формат? онака чисто регуларно да си прашам. Ако не однеси го во сервисот каде ти е под гаранција нека му сменат софтевер.

Не знаев кај да го поставам прашањево, па на крј се одлучив овде. Може ли некој да ми каже како да инсталирам нови теми на моторола v3i?

Не знаев кај да го поставам прашањево, па на крј се одлучив овде. Може ли некој да ми каже како да инсталирам нови теми на моторола v3i?
сеуште не. :(

Имам забележано, кога се праќаат слики од Сони Ериксон на Самсунг, сликани со камерата на Сонито, не ги отвара, вели unsupported content.
Знае некој зошто не ги прифаќа?

Имам забележано, кога се праќаат слики од Сони Ериксон на Самсунг, сликани со камерата на Сонито, не ги отвара, вели unsupported content.
Знае некој зошто не ги прифаќа?

ај кажи ми од кој на кој телефон не ги прима
најверојатно е да не ги прима бидејќи имаат голема резолуција, за тоа намали ја резолуцијата на компјутер и после префрли ги на самсунгот
:oftopic:
за да не праите вакви и слични други комбинации купете си добра НОКИА и ќе ви отвара слики од 6000 x 8000 пиксела:vozbud:

најверојатно е да не ги прима бидејќи имаат голема резолуција, за тоа намали ја резолуцијата на компјутер и после префрли ги на самсунгот

Од W800i на D600. Обратно прима, ок си е.

за да не праите вакви и слични други комбинации купете си добра НОКИА и ќе ви отвара слики од 6000 x 8000 пиксела:vozbud:

Не, фала :) добар ми е W800ката. :):smir:

како прво D600 има два мегапикселна камера, а имам ставено слика на Д500 кој има 1.3 мегапикселна камера од дигиталка на Самсунг со 7 мегапикселна и без проблем си ја отвори.

во врска со прашањето на Ајкулава, - немам појма :pos: колку што знам д600 ги прима сите познати формати :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom