Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не ванила, зборам за кастм од сток, гледам сега најново со порт од Note 5. Сеуште не се стабилни.

Може еве ноте 3 има портиран ром од ноте 5 и е топ стабилен се си работи :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

A5 ти е екстра телефонче.Супер камера и екран.А и на дизајн е бомбона

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ти или кој друг има/знае..на а5ка треба сим картицата помала да биде од тоа што ја иам јас (нешто поголема е) да се скрши пластиката да го оставам само тоа малото главното или да одам по друга картица треба?

ти или кој друг има/знае..на а5ка треба сим картицата помала да биде од тоа што ја иам јас (нешто поголема е) да се скрши пластиката да го оставам само тоа малото главното или да одам по друга картица треба?
Телефонот го има другар мој и користи микро сим карта.Ако имаш обична сим тогаш треба да ја скратиш или најдобро да ти ја заменат од оне/вип/т мобиле зависи преку кој оператор си. Може да те дупи ако ти ја кратиш

Телефонот го има другар мој и користи микро сим карта.Ако имаш обична сим тогаш треба да ја скратиш или најдобро да ти ја заменат од оне/вип/т мобиле зависи преку кој оператор си. Може да те дупи ако ти ја кратиш

да, да отидов ми дадоа нова пошто јас имав обична сим.

A5 користи NanoSIM, или отиди до салон земи нова картичка или во мобилара со вакви клешти ќе ти ја направат старата
item_XL_7584131_6286932.jpg

Можно е глуп самсунг гт е-1200 да е кодиран? :confused: Ми вика дека е мрежно заклучен. Не вреди да давам 300 ден за да го отклучат, толку платив да го земам. Некоја помош да поминам без пари? :D

Можно е глуп самсунг гт е-1200 да е кодиран? :confused: Ми вика дека е мрежно заклучен. Не вреди да давам 300 ден за да го отклучат, толку платив да го земам. Некоја помош да поминам без пари? :D
Тоа е друже, кодиран е ...

Незнам дали сум на правилната тема, но сепак ќе побарам предлог за добар телефон( на старо) до кај 7000-7500 денари...

Дали знае некој на каков вид LTE мрежа работат тука операторите?
Сакам да земам нов телефон кој подржува само TDD LTE и ме интересира дали ке може да него да користам 4g.

Задоволни/незадоволни корисници од Alcatel Idol mini кецот? Има една одлична понуда, мислам дека вред за парите, па да се распрашам какви искуства имате со овој телефон. Можда е веќе застарен модел ама цената е одлична, телефонот не е воопшто користен, така стоен во кутија.

Последно уредено:
Дали знае некој на каков вид LTE мрежа работат тука операторите?
Сакам да земам нов телефон кој подржува само TDD LTE и ме интересира дали ке може да него да користам 4g.
Првин телефонот да има вградено 3г и 4г (LTE) и второ сите оператори имаат ЛТЕ и тие ќе ви дадат најновиот uSim картичка подржан за LTE , а телефонот прашај каков сакаш и до колку буџет дозволуваш и ќе ви предлагаме .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom