iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Sega veke ne se isklucuva... Go ostavam zaklucen i se nema iskluceno.. Mozno e samo da se uprailo?Од тачот рестартира, носи го кај што ти го правеле

Pozdrav i fala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega veke ne se isklucuva... Go ostavam zaklucen i se nema iskluceno.. Mozno e samo da se uprailo?Од тачот рестартира, носи го кај што ти го правеле
Можно е пак да почне да рестартира, таква серија имаат пуштено на делови ... Тој проблем со рестартирање постои и тоа го прави баш тачотSega veke ne se isklucuva... Go ostavam zaklucen i se nema iskluceno.. Mozno e samo da se uprailo?![]()
Pozdrav i fala
S6edge denes zemen od Ledikom ama koa odam na software update mi kazuva telefonot e modificiran i ke moram preku PC update da mu napravam,mu napraviv factory reset ama pak e isto care nekoe?
Држи го power 10 секунди, телефонот е рутиран и гаранција повеќе не важи за него тргај враќај го и барај си нов фабрички knox е 0 чим се рутира се активира и станува 1 ти пишува и кастом а треба и на двете да биде официјален и нема назат веќе
Само сега како ќе им докаже дека тој самиот не го рутирал ?? Ептен заебанција.Држи го power 10 секунди, телефонот е рутиран и гаранција повеќе не важи за него тргај враќај го и барај си нов фабрички knox е 0 чим се рутира се активира и станува 1 ти пишува и кастом а треба и на двете да биде официјален и нема назат веќе![]()
Да, освен ако не го земал половенСамо сега како ќе им докаже дека тој самиот не го рутирал ?? Ептен заебанција.
Сега се наметнува прашањето зошто би рутирал и ставил кастм ром на Edge кога знаеш дека е заштитен со Knox во тој поглед и плус ќе ги добие сите наредни апдејти?? Евентуално ако предходниот корисник (ако е половен) го имал заклучено преку Remote. Инаку нема логика.Да, освен ако не го земал половенали ја кога продавам половен секогаш го одрутувам и го вракам на сток па го продавам за да може новиот газда да си прави легуларно апдејти
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Нема веза кнокс, кнокс е само за гаранција ја ги рутирам и флешувам ромови од што ми е досадно а и подобро работи на кастим ром него ли на самсунг башка и бришам блоатвер кој не го користам да не троши безвеза батерија, али кога го продавам секогаш го вракам на фабрички како да не бил чепканСега се наметнува прашањето зошто би рутирал и ставил кастм ром на Edge кога знаеш дека е заштитен со Knox во тој поглед и плус ќе ги добие сите наредни апдејти?? Евентуално ако предходниот корисник (ако е половен) го имал заклучено преку Remote. Инаку нема логика.
Ок, јасно ми е тоа. Edge-от ок работи и сток. Е сега ако чисти блоутвер, тоа е друго. Ама па со кастм ром на Edge, читам на XDA, не работат правилно доста работи, барем некои корисници се жалат. Зошто да се мачиш кога ок работи сток и си платил прилично доста пари за телефонот.Нема веза кнокс, кнокс е само за гаранција ја ги рутирам и флешувам ромови од што ми е досадно а и подобро работи на кастим ром него ли на самсунг башка и бришам блоатвер кој не го користам да не троши безвеза батерија, али кога го продавам секогаш го вракам на фабрички како да не бил чепкан
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Тие се ванила ромови кој не работат некој функции на еџ, али ромовите базирани на тачвиз си работи се како треба дури и подобро од стокОк, јасно ми е тоа. Edge-от ок работи и сток. Е сега ако чисти блоутвер, тоа е друго. Ама па со кастм ром на Edge, читам на XDA, не работат правилно доста работи, барем некои корисници се жалат. Зошто да се мачиш кога ок работи сток и си платил прилично доста пари за телефонот.
Не ванила, зборам за кастм од сток, гледам сега најново со порт од Note 5. Сеуште не се стабилни.Тие се ванила ромови кој не работат некој функции на еџ, али ромовите базирани на тачвиз си работи се како треба дури и подобро од сток
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk