Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Последен апдејт е 4.4.2 за г2Ми треба помош околу Lg g2.видов дека има апдејт 4.4.4 за него али кога правам проверка за апгрејт ми вика дека 4.2.2 е последна.телефонот е земен у т мобиле знае некој како може да го надградам?
Комплет оди, единствено ако не ти е скршено само стаклото а другото да работи ...Поправка на монитор + стакло за galaxy s4, сигурно, поволно, ефтино? Ваша сугестија?
Г2Некој да даде препорака за телефон и која мобилара е коректна,буџет околу 18 000ден за ск ке одам нареден викен па да пазарам нешто.
Мене лично ми фака око С4ката
Последен апдејт е 4.4.2 за г2
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Така се збориДали со 5.0 LG g3 (2гб рам) побрзо работи со помалку лаг?
Ѕирни ја темава.Дечки ај помош,како да ги извлечам контактите од мобилниот а екранот ми е скршен.Го ставив на усб не ми го препознава,немам направено бекап на гоогле акаунтот која опција друга ми останува ?
Ѕирни ја темава.
Да се стави надворешно нов екран и тач без да се монтираНе ми помага тоа мојот тел е дизајр 310 нема хдми мислам а и со тргање на пин пак не ми дава пристап до усб пошто мислам дека последниот пат го напраив чарџ онли
Да се стави надворешно нов екран и тач без да се монтира
Само колку да се извадат податоци
Или полесно плочата на друг