Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како да го терам така кога не работи/не фаќа тачот, инаку екранот ми стои добар.
Ааам дека од телефон не приметив, прашај кај што го купи дали имаат сервис да ти сменат
мада не верувам, земи друг јбг

Ми треба помош околу Lg g2.видов дека има апдејт 4.4.4 за него али кога правам проверка за апгрејт ми вика дека 4.2.2 е последна.телефонот е земен у т мобиле знае некој како може да го надградам?

имам алкател 995 и 3 дена по ред ми се дешаваат чудни ствари, насабајле увек го наоѓам со празна батерија исклучен и не се пали додека не го ставиш на полнач, а вечерта сум го оставил со скоро полна батерија што ми е нелогично да се гаси.

можеби не е соодветно место,ама да прашам што значи ако 3g usb modem нема опција за sd card?И дали доколку е кодиран може да се декодира и колку би ме чинело?

зависи што усб модем е. најчесто може да се декодира преку код од ибеј или некоја рачна процедура.

Никаква. Служи за складирање на податоци од интернет директно на мемориската во стикот.

имам алкател 995 и 3 дена по ред ми се дешаваат чудни ствари, насабајле увек го наоѓам со празна батерија исклучен и не се пали додека не го ставиш на полнач, а вечерта сум го оставил со скоро полна батерија што ми е нелогично да се гаси.
Имаш симнувано некој апликации? на пример за флип ковер ако имаш автоматкси да ти се заклуцува одклуцува или некој такви слични чуда?

^
На секој телефон му се гребе екранот.

Ако прашуваш за заштитен слој од типот Corning Gorilla Glass,
тој телефон сигурно нема таков заштитен слој,
така да,
полесно ќе се гребе од на пример:samsung galaxy s3.

Ќе си залепиш скрин протектор или уште подобро глас/стаклен скрин протектор и исто ко да имаш cornin gorila glass протекција,дури и подобро според мене.

Sent from my TCL S720 using Tapatalk

Jas veke imam skrin sto ide plus so nego dopnitelen pa mislev taka bez nego da go koristam ali sepak mislam deka ne bi se grebel

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom