Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ефтини, пишува Корејски, гледам на јутуб пто имаат ставано скоро и да нема разлика во изгледот...е сега како би функционирал и каков е квалитетот тоа е дискутабилно.

Има некој друг искуство со вакви работи?

На мој другар му имаа донесено, и баш го чепкавме, поарно не зимај, не е се така како што изгледа..

Многу ефтини, пишува Корејски, гледам на јутуб пто имаат ставано скоро и да нема разлика во изгледот...е сега како би функционирал и каков е квалитетот тоа е дискутабилно.

Воопшто не се така како што изгледаат ... и да НЕ се корејски туку кинески

Kaj смеат во Кореја да прават копија на Самсунг кога Самсунг е корејска фирма? Ај размисли малце.

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1049883
Колку би чинеле овие телефони? не сум многу упатен, ми влезе во око огласот, некој да помогне.
Мој другар купил ваков чкљ од некој човек без да ме праша и самиот се заебал оти не му работел VIP оператор таков му е фреквенцијата затоа подобро не купувај не е се како што изгледа .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Kaj смеат во Кореја да прават копија на Самсунг кога Самсунг е корејска фирма? Ај размисли малце.
Не знам јас за овие реков, само нагласив дека така пишува, а и баш во Кореја може да се најде некоја фирма и да копира за ситна пара, кој знае како функцонираат таквите фирми.

Не знам јас за овие реков, само нагласив дека така пишува, а и баш во Кореја може да се најде некоја фирма и да копира за ситна пара, кој знае како функцонираат таквите фирми.
Јужна Кореја не е како Кина кој како ќе стигне да копира се и сешто,Ј.Кореја има строг закон против таквите копирачи во некое гаража или на брод оти Самсунг е бренд на Ј.Кореја

Едно прашање.
Треба да продужам договор во ВИП. Се мислам дали да земам Xperia M, М2 некако посолен ми е.
Се мислам и за Lumia 630.
Моментално користам Алкател 995.

Што мислите вие?

Последно уредено:
Едно прашање.
Треба да продужам договор во ВИП. Се мислам дали да земам Xperia M, М2 некако посолен ми е.
Се мислам и за Lumia 630.
Моментално користам Алкател 995.

Што мислите вие?
ја би зела Xperia M, имаш предна камера, андроид е, 1гб рам и дуал кор процесор.. :D
сепак нокиа е нокиа..
што и да земеш, се надевам долго ќе го користиш :D

Помош ми пукна екранот на ХТЦ десире 310 :( Тачот работи и се нормално си работи само стаклото е пукнато. Само стаклото да го сменат ми бараат 3500 .... а на реклама5 неотворени има по 5000 денари. Ве молам за помош многу ми е криво не го земав на моја претплата а не го користев ни месец .

Има 12121 теми за телефони он нова си отавара, на кој како ќе му дојди на курот си отвара теми.

Има ли некакви шанси да се спасат смс пораки од нокиа телефон C5-03 со symbian систем? Да се копираат на картичка или преку кабел ако се поврзи телефонот да се проба нешто? Нема никакви опции во телефонот во смисла на copy/move to card итн...

Па како што му вели јузерот - баш македонче, ништо не е поважно од неговиот проблем, ни ред ни бутур.

И каква помош сакаш сега?
Порачај од ибеј само тач, па јас ќе ти го сменам. Поинаков начин да ти помогне некој не знам.

п.с. не одговарам ако при отварање се зезне нешто друго.
п.п.с. не се секирај, имам поправано телефони, нема твојот да ми е прв. :icon_lol:

Ме интересира дали може на телефон да се логирам на скајп преку фејсбук како шо правам коа се пуштам на компјутер ?

Мој другар купил ваков чкљ од некој човек без да ме праша и самиот се заебал оти не му работел VIP оператор таков му е фреквенцијата затоа подобро не купувај не е се како што изгледа .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Јас имам с4,ајде благо кажано копија ... да не се вознемирувам се шкарт дека е ..... Немам никаков проблем со телефонот,супер си работи,како шо кажа вип,еве јас сум на нив,си работи супер,е сеа разликата е во тоа што овој се разликува од оргиналот во процесор и во рам само,а другото е шо има радио за разлика од оргиналот .... Засега, супер си е,веќе неколку месеци дејли драјв ми е .... е сеа ќе се исклучиш од бенефитот како апдејт на андроидот,па приморан си да ти старее верзијата со тек на време :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom