Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем со мојот LG - T385. Кога се пуштам од други места на WI-FI можам слободно да гледам видеа од јутуб на мобилниов... ама кога ќе се уклучам на моето WIFI, баферингот несака од 0 да мрдне, додека на брат ми мобилниот слободно му ги пушта без проблем. Некое чаре?

Колку чини screen protector за Samsung Galaxy s5 и каде може да најдам?

Ај кој се разбира нека ми каже дали има спас за заклучена нокиа N900?
Не се работи за блок на СИМ картичка туку за заклучен самиот телефон... бара пин при уклучување кој јас не го знам :D
На сервис тоа може да се среди некако? И колку би чинело тоа?

Ај кој се разбира нека ми каже дали има спас за заклучена нокиа N900?
Не се работи за блок на СИМ картичка туку за заклучен самиот телефон... бара пин при уклучување кој јас не го знам :D
На сервис тоа може да се среди некако? И колку би чинело тоа?
обично кај нокиите, ..... до пред 2-3 год унифициран пасс беше 12345................. така да пробај со тоа

Како да препознаам Галакси с3ка дали е оригинал или копија?

Ne veruvam mnogu na ovie aplikacii - ima fejkovi sto znaat sve da izigraat kako sto treba.

Nema zamena za starata dobra casovnicarska lupaaa....

Не верувам ама одма ке му каже кој процесор го има и ке заклучи дали е фејк до сеа а интересно е ако више толку сака да биде сигурен нека одкуца *#0*# и ако му испадне тест менито тогаш му е оргинал кинеските копии го немаат тест менито
lcd-test.png

Sent from my SM-N9005

Последно уредено:
Неодамна ми се појави мала светла дамка на дисплеј на Алкател идол мини која е видлива само на бела позадина а на црна или друга боја е неприметна. Дали е некој сериозен проблем или не...

Може ли на некаков начин, Samsung Galaxy s4 (GT-I9500), model MT6589 ..... што е дефинитивно клон телефон (копија) , да го апдејтувам до понова верзија на Андроид , нешо Киткет ако е во можност , рутиран е , си функционира нормално , моментално андроид верзијата ми е 4,2,2 ЏелиБин ..... пробав преку систем апдејт ,ми покажува Network Connection Failed, шо сумљам дека намерно така е направено да не има пристап до Самсунг центарот .... :)

Може ли на некаков начин, Samsung Galaxy s4 (GT-I9500), model MT6589 ..... што е дефинитивно клон телефон (копија) , да го апдејтувам до понова верзија на Андроид , нешо Киткет ако е во можност , рутиран е , си функционира нормално , моментално андроид верзијата ми е 4,2,2 ЏелиБин ..... пробав преку систем апдејт ,ми покажува Network Connection Failed, шо сумљам дека намерно така е направено да не има пристап до Самсунг центарот .... :)
Седи мирен ако ти работи, ако пробуваш може да го утепаш[DOUBLEPOST=1404084387][/DOUBLEPOST]
Неодамна ми се појави мала светла дамка на дисплеј на Алкател идол мини која е видлива само на бела позадина а на црна или друга боја е неприметна. Дали е некој сериозен проблем или не...
Од влага се прават тие флеки ... ништо страшно

Седи мирен ако ти работи, ако пробуваш може да го утепаш[DOUBLEPOST=1404084387][/DOUBLEPOST]
Од влага се прават тие флеки ... ништо страшно
Значи тешко дека ќе може да му се напраи апгрејд :sick: иначе вака супер си е ,си работи перфектно

He знам дали кај тебе е поврзано со ова, но Idol Mini што се дојдени кај нас 90% се со фабричка мана на дисплејот - бегај од нив! Буквално ме чуди зошто уште од оператор воопшто ги даваат кога и они добро знаат дека се со фабричка мана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom