Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера му направив рестарт на смартфонот и од тогаш навака не ја чита мемориската, на која имав ствари од последниве 5-6 год...болка луѓе. На никој тел не се појавува. Што да правам?:confused:
Ја проба на компјутер? Вероватно и таму нема да ти ја чита, што значи дека картичката ти е corrupted. Ретко се случува ама ете тебе ти се случило, поготово ако викаш ја имаш толку време користено а не си ја испразнил/форматирал, со што се зголемуваат шансите да се случи вакво нешто. Вака сега, ќе ја форматираш на компјутер со обичен, quick format и после со ова програмче ќе ја скенираш и би требало да се врати скоро се што имало снимено на неа.

Инаку за некој што бара зверче од телефон во смисла на издржливост еве го правиот избор:
http://www.newfrog.com/p/xiaocai-x6...-mobile-cellphone-orange-and-black-61075.html[DOUBLEPOST=1403301398][/DOUBLEPOST]Шо мемориска ќе препорачате за смартфон? Ги читааt овие што се SDHC?

Последно уредено:
Шо ке кажат постручните овде за Хуавеи Асценд П6...
И дали има шанси у скоро време да стигне П7 кај нас...

За тие пари ќе си купиш многу послаб хтц или самсунг, но барем ќе имаш посигурен и квалитетен уред - од гледна точка: склопување и архитектура на резервни делови.

Па не е лош ... само нежен е и тенок
Последниот го продадов 140 евра и мислам дека за таа цена е супер телефонот

П7 го видоц во мобилшоп го имаат

P7 и во Т-Мобиле ќе го имаат за некој ден.

По мобилари е околу 350 евра.

Кој е најдобар телефон до кај 150-200 евра(нов) и каде може да се најде? Сакам телефонот да биде што е можно побрз и со што е можно подобар екран :)

Би сакала доколку некој е информиран или го работи тоа да ми помогне. Ми падна телефонот, екранот ми е здрав но внатре е црно, а тачот работи. Се рабори за телефон LG Optimus L4 II. Може ли да ме информирате колку пари би ме чинело да се поправи?

apple digital av adapter. каде се продава и колку пари ?

Има ли некој корисничко искуство со ЛГ Г2 и да пише на кратко едно ривју? Ептен сум загреан за да го купам.

Alcatel Touch Pop C3 (од ONE за 0 ден. со 599 ден. тарифа)

Ме интересира дали е брз (дали има лаг) и дали по default нуди опција апликациите да се инсталираат/пренесуваат во SD? Исто и кој е последниот Android OS што може да го поддржи телефонов. Исто, ако некој го зел од ONE, дали е кодиран.

Зборувам за фабричка верзија, знам дека се ова може преку рутирање и ромови.

Sony Xperia SP 4.1 android моментално али ми дава дека можам да абдејтувам на 12.1.А.0.266 (4.3 android).некој да абдејтувал да ми каже дали кочи телефонот или некои други мани или предности ? поздрав

Alcatel Touch Pop C3 (од ONE за 0 ден. со 599 ден. тарифа)

Ме интересира дали е брз (дали има лаг) и дали по default нуди опција апликациите да се инсталираат/пренесуваат во SD? Исто и кој е последниот Android OS што може да го поддржи телефонов. Исто, ако некој го зел од ONE, дали е кодиран.

Зборувам за фабричка верзија, знам дека се ова може преку рутирање и ромови.
Најверојатно има на сајтот дали работи само со нивен сим а инаку брзо ми откажа звучникот среќа што има гаранција инаку онака добар е.

Мој другар има проблем со Viber апликацијата.. последните неколку денови кога ја вклучува апликацијата му излегува известување оти нема доволно место на телефонот/картичката.. го бришеше Viber, пак го инсталираше и пак исто. Ми рече оти има доволно место и на картичката и на телефонот односно имал повеке од 500 мб слободно.. Сега го користи Viber и некако како демо верзија му било, неможел да си смени слика за профил, неможел да добива слики, да менува позадини и на секои 2-3 мин му излегувало известувањето.. Како да го поправи сето тоа и да биде како порано..

Мој другар има проблем со Viber апликацијата.. последните неколку денови кога ја вклучува апликацијата му излегува известување оти нема доволно место на телефонот/картичката.. го бришеше Viber, пак го инсталираше и пак исто. Ми рече оти има доволно место и на картичката и на телефонот односно имал повеке од 500 мб слободно.. Сега го користи Viber и некако како демо верзија му било, неможел да си смени слика за профил, неможел да добива слики, да менува позадини и на секои 2-3 мин му излегувало известувањето.. Како да го поправи сето тоа и да биде како порано..
Viber-от нема допирна точка со мемориската картичка. Нека избрише други апликации што не ги користи, сигурно се работи за постар уред со андроид.[DOUBLEPOST=1403690158][/DOUBLEPOST]
Sony Xperia SP 4.1 android моментално али ми дава дека можам да абдејтувам на 12.1.А.0.266 (4.3 android).некој да абдејтувал да ми каже дали кочи телефонот или некои други мани или предности ? поздрав
Па знам дека батистута од форум одкако си го апдејтуваше - прекинаа виберот и скајпот да му работат и се изнамучивме додека да го опрајме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom