Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
кој е подобар избор,
LG L70 или HTC Desire310

кој е подобар избор,
LG L70 или HTC Desire310
Па двете се добри ,но јас би бирал ХТЦ 310 зашто LG L70 понекои модели имаа проблеми околу Wi-Fi (Вај-Фај) затоа ХТЦ на раат си .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Па двете се добри ,но јас би бирал ХТЦ 310 зашто LG L70 понекои модели имаа проблеми околу Wi-Fi (Вај-Фај) затоа ХТЦ на раат си .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
А хтц 310 е ѓон ... како зте со хтц лохо

Дали можам да имам микро сим картичка.
Вип припејд
Вип поспејд
Т-Мобиле постпејд
Оне постпејд. Сакам да земам ЛГ Г2 затоа.

А хтц 310 е ѓон ... како зте со хтц лохо
Хм,хм ме замисли ,тогаш дај предложи оти на брат ми му истекува договорот и му следува смартфони според класата на 310 или елџито или некое трето ???

Хм,хм ме замисли ,тогаш дај предложи оти на брат ми му истекува договорот и му следува смартфони според класата на 310 или елџито или некое трето ???
Па од тие два елќито е подобро ... ако има некој друг во комбинација кажи па ќе го посоветуваме ;)[DOUBLEPOST=1403726728][/DOUBLEPOST]
Дали можам да имам микро сим картичка.
Вип припејд
Вип поспејд
Т-Мобиле постпејд
Оне постпејд. Сакам да земам ЛГ Г2 затоа.
Микро сим картичка може да се исече било кој сим ... или да се купи од операторот нова микро сим
може од било кој оператор без разлика дали е припејд или поспејд
веројатно тоа ти беше прашањето ако те разбрав добро

Help! Немам звук на слушалките :eek: Апсолутно никаква реакција од телефоно, а божем треба да излезе pop-up со понуда на апликации кои користат звук/слушалки. И на радиото пробав, одма вика: приклучете headset за да работи радиото, а слушалките се веќе приклучени, а се однесува како да не се. Пробав и со други, нокиа слушалки, ништо...

LG L70 e телефонот.

Help! Немам звук на слушалките :eek: Апсолутно никаква реакција од телефоно, а божем треба да излезе pop-up со понуда на апликации кои користат звук/слушалки. И на радиото пробав, одма вика: приклучете headset за да работи радиото, а слушалките се веќе приклучени, а се однесува како да не се. Пробав и со други, нокиа слушалки, ништо...

LG L70 e телефонот.
Ако и со оргиналните несака, ако ги ставаш убаво до крај и пак несака тогаш хардверски е нешто ... носи го на сервис

Пробав и со други, нокиа...ај сега оригиналниве ќе ги пробам на друг телефон дали чинат.
едит: Се оправи...ја исклучив опцијата за поп-ап на апликации при вклучување слушалки и пак ја пуштив, пробав и си работи, охх...можам мирно да спијам сега :P

Последно уредено:
Дали може некако да се промени број кај 'my phone number'(андроид телефон,не е рутиран). се префрлив од еден оператор на друг и си го задржав стариот број,али сеа таму у статус ми го покажува новиот број(бројот што веќе не постои).

Едно прашање за оние кои продаваат телефони, и потенцијален бизнис, дали и кога би стасал овде кај нас за продажба Хуавеи Хонор 6? и која би му била цената ?

Има шанси iPhone 4 да се пронајде после негово губење или крадење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom