kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
кој е подобар избор,
LG L70 или HTC Desire310
LG L70 или HTC Desire310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па двете се добри ,но јас би бирал ХТЦ 310 зашто LG L70 понекои модели имаа проблеми околу Wi-Fi (Вај-Фај) затоа ХТЦ на раат си .кој е подобар избор,
LG L70 или HTC Desire310
А хтц 310 е ѓон ... како зте со хтц лохоПа двете се добри ,но јас би бирал ХТЦ 310 зашто LG L70 понекои модели имаа проблеми околу Wi-Fi (Вај-Фај) затоа ХТЦ на раат си .
Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Хм,хм ме замисли ,тогаш дај предложи оти на брат ми му истекува договорот и му следува смартфони според класата на 310 или елџито или некое трето ???А хтц 310 е ѓон ... како зте со хтц лохо
Па од тие два елќито е подобро ... ако има некој друг во комбинација кажи па ќе го посоветувамеХм,хм ме замисли ,тогаш дај предложи оти на брат ми му истекува договорот и му следува смартфони според класата на 310 или елџито или некое трето ???
Микро сим картичка може да се исече било кој сим ... или да се купи од операторот нова микро симДали можам да имам микро сим картичка.
Вип припејд
Вип поспејд
Т-Мобиле постпејд
Оне постпејд. Сакам да земам ЛГ Г2 затоа.
Ако и со оргиналните несака, ако ги ставаш убаво до крај и пак несака тогаш хардверски е нешто ... носи го на сервисHelp! Немам звук на слушалкитеАпсолутно никаква реакција од телефоно, а божем треба да излезе pop-up со понуда на апликации кои користат звук/слушалки. И на радиото пробав, одма вика: приклучете headset за да работи радиото, а слушалките се веќе приклучени, а се однесува како да не се. Пробав и со други, нокиа слушалки, ништо...
LG L70 e телефонот.
ајде...here we go with that shit...Ако и со оргиналните несака, ако ги ставаш убаво до крај и пак несака тогаш хардверски е нешто ... носи го на сервис
ајде...here we go with that shit...![]()