Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ЛГ Л70 нов неотпакован кодиран на мрежа на Т-Мобиле ке ојт 100 евра да го продам? И колку коштат одкодирвење на овој телефон ме интересират?

ЛГ Л70 нов неотпакован кодиран на мрежа на Т-Мобиле ке ојт 100 евра да го продам? И колку коштат одкодирвење на овој телефон ме интересират?

Да, добра цена е 100евра, под таа никако.
За декодирање ќе ти пише некој сервисер, не го декодирај ако го продаваш, таман си е таа цена.

Да не знае некој ако го рутирам тел и на пример ако сакам да го пуштам на сервис дали нема да го примаат? Имал некој слични проблеми?

Сакав да ве прашам како го полните вашиот смартфон? Го празните до крај па потоа го полните до 100% или го ставате на пунач кога има околу 10-20% и кои од овиа два начини е подобар за батеријата?

Сакав да ве прашам како го полните вашиот смартфон? Го празните до крај па потоа го полните до 100% или го ставате на пунач кога има околу 10-20% и кои од овиа два начини е подобар за батеријата?
Го клавам на полнач најчесто кога е на 4-5 % и го оставам цела ноќ да се полни

Кога сакаш стави го на полнач, немора да е батеријата под 10%, и немора да чекаш до 100%, нема никакво влијание да држењето „подолго или помалку“. Јас често пати го полнам по 30-мин пред да излезам, таман да се наполни 20-30%.
Уште нешто, телефон се полни додека не се наполни, потоа залудно стои на штекер цела ноќ.

Мене ми бараа од 400 до 700 зависи од дуќанче до дуќанче...

Ај да слушнам ваше мислење и препораки, ми завршува договорот и сакам да зимам нов телефон. Е сега, она што мора да го има телефонот е: најмалце 1 гига рам, големина меѓу 4.3 и 5 инчи, 2 камери и да не кошта еден куп пари :) (се мислам дали да правам нов договор, па така да го зимам, или само телефон да зимам, ама ако се оди со договор, макс. би бил 5-6000 денари).

До сега што гледав, некако најмногу око ме фаќаат Алкател Идол и Алкател Поп Ц7. Па, да чујам предлози? :)

Ај да слушнам ваше мислење и препораки, ми завршува договорот и сакам да зимам нов телефон. Е сега, она што мора да го има телефонот е: најмалце 1 гига рам, големина меѓу 4.3 и 5 инчи, 2 камери и да не кошта еден куп пари :) (се мислам дали да правам нов договор, па така да го зимам, или само телефон да зимам, ама ако се оди со договор, макс. би бил 5-6000 денари).

До сега што гледав, некако најмногу око ме фаќаат Алкател Идол и Алкател Поп Ц7. Па, да чујам предлози? :)
Земај идол ... најпогоден е

Тач и екран да се сменат на Самсунг Галакси с2.
Цена ?

Да не знае некој ако го рутирам тел и на пример ако сакам да го пуштам на сервис дали нема да го примаат? Имал некој слични проблеми?
Ај некој срцки хелп ...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ај некој срцки хелп ...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Гаранцијата се губи ама...
И да ти се расипа нешто пак можеш да го вратиш на stock, а ако ти се расипа екранот неможат да видат дека е рутиран.[DOUBLEPOST=1403218805][/DOUBLEPOST]
Цена ?
any ?
Другар го распукал тачот екранот, шо ти знам како и да се вика, сега воопшто не покажува ништо на телефонот, а нели за с2 имам чуено тач и екран одат заедно или пак грешка сум, па прашува одприлика колку би го коштало поправка.[DOUBLEPOST=1403218855][/DOUBLEPOST]
Цена ?
any ?
Другар го распукал тачот екранот, шо ти знам како и да се вика, сега воопшто не покажува ништо на телефонот, а нели за с2 имам чуено тач и екран одат заедно или пак грешка сум, па прашува одприлика колку ќе го кошта.

Последно уредено:
Вчера му направив рестарт на смартфонот и од тогаш навака не ја чита мемориската, на која имав ствари од последниве 5-6 год...болка луѓе. На никој тел не се појавува. Што да правам?:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom