Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛГ Л70 нов неотпакован кодиран на мрежа на Т-Мобиле ке ојт 100 евра да го продам? И колку коштат одкодирвење на овој телефон ме интересират?
Го клавам на полнач најчесто кога е на 4-5 % и го оставам цела ноќ да се полниСакав да ве прашам како го полните вашиот смартфон? Го празните до крај па потоа го полните до 100% или го ставате на пунач кога има околу 10-20% и кои од овиа два начини е подобар за батеријата?
Сакав да ве прашам како го полните вашиот смартфон? Го празните до крај па потоа го полните до 100% или го ставате на пунач кога има околу 10-20% и кои од овиа два начини е подобар за батеријата?
Мене ми бараа од 400 до 700 зависи од дуќанче до дуќанче...ЛГ Л70 нов неотпакован кодиран на мрежа на Т-Мобиле ке ојт 100 евра да го продам? И колку коштат одкодирвење на овој телефон ме интересират?
Земај идол ... најпогоден еАј да слушнам ваше мислење и препораки, ми завршува договорот и сакам да зимам нов телефон. Е сега, она што мора да го има телефонот е: најмалце 1 гига рам, големина меѓу 4.3 и 5 инчи, 2 камери и да не кошта еден куп пари(се мислам дали да правам нов договор, па така да го зимам, или само телефон да зимам, ама ако се оди со договор, макс. би бил 5-6000 денари).
До сега што гледав, некако најмногу око ме фаќаат Алкател Идол и Алкател Поп Ц7. Па, да чујам предлози?![]()
Земај идол ... најпогоден е
Не сум фатил во рака ваков ...А Huawei G700? Сеа го видов, па прашам шо мислите и дали некој го има, дали го бива или?
Ај некој срцки хелп ...Да не знае некој ако го рутирам тел и на пример ако сакам да го пуштам на сервис дали нема да го примаат? Имал некој слични проблеми?
Гаранцијата се губи ама...Ај некој срцки хелп ...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
any ?Тач и екран да се сменат на Самсунг Галакси с2.
Цена ?
any ?Тач и екран да се сменат на Самсунг Галакси с2.
Цена ?