Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е добро/лошо телефонот да има фиксна (non-removable) батерија? Како се прави рестарт во случај да се закочи? Ова само еден пример, наведете други ако ви текни.

Дечки по грешка избришав цел албум слики од телефон, не знам дали ми беа на мејмориска или во мејмирија на телефон, ако имат чаре да се вратет назат некако кажете, се работит за alcatel one touch idol
Дали си регистриран на Google+ или Google Drive, а ако си тогаш таму имаш зачувани цел албум, во спротивно ништо од тоа опрости се.
Има ли некој искуство со Mobelix, сакам да земам Note 3 па гледам дека таму е 2000 денари поефтин од amc па се мислам од кај е подобро
Mobelix е далеку подобар од AMC значи земај од мобеликс и немај гајле.

Sent from my HTC One using Tapatalk

ОК фала за советот, ќе го земам од Mobelix

Има ли некој искуство со Mobelix, сакам да земам Note 3 па гледам дека таму е 2000 денари поефтин од amc па се мислам од кај е подобро
Земај од мобеликс и не му ја мисли ... јас имам највеќе телефони од таму земено
јас од амц немам земено ни празно цд а камоли технологија

Совет некој да даде, се мислам помеѓу :

Samsung galaxy S3 (на ново)
Nexus 4 (на старо, али добро сочуван пак тука до тие пари 15к.)

Јас би одбрал нексус 4 ... сум ги користел и двата истовремено и нексусот е побрз, единствено камерата му е послаба од сгс3
најефтин половен нексус 4 ти е во мобеликс 180 евра

Не е прескапо 15к за N4 на старо, кога нов Nexus 5 e 18k кај Крале?

Дечки по грешка избришав цел албум слики од телефон, не знам дали ми беа на мејмориска или во мејмирија на телефон, ако имат чаре да се вратет назат некако кажете, се работит за alcatel one touch idol
Без оглед на телефон от, ако се на СД кард тогаш Има чаре. Ако е на телефон а не ти се зачувани у облак, тогаш мислам ништо...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

neznam so vi e forata so gi rugate brendiranite kineski kompanii -.-' kako prvo ova ne se telefoni od dubai prepuni so radioaktivno zracenje i eftinii cipovi so prefaleni specifikacii a vredat 50evra.Ova se solidni telefoni koi se brend vo kina!Toa sto gi nema na reklami i nemaat svoi prodavnici dovelo do nivnata cena da bide najnormalna spored toa sto se sodrzat vo niv(hardware),dodeka pak brendovive samsung,htc,lg i ostali plakjaat kirija i reklami so ostatokot od parite.ZATOA NE SE PALETE ODMA NA "kinesko e sranje e" I PROCITAJTE MALCE!naturani mislenja ne treba na forumov!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Здраво дечки се мислам да го купам LG l70 се океј со телефонот ама за графичата ADRENO 302 не можам да најдам инфо по нет.Ако знае некој да пише дали е добра графичата да не се извозам за џабе да кочи на Angry birds а камо ли на некоја 3д игра.

neznam so vi e forata so gi rugate brendiranite kineski kompanii -.-' kako prvo ova ne se telefoni od dubai prepuni so radioaktivno zracenje i eftinii cipovi so prefaleni specifikacii a vredat 50evra.Ova se solidni telefoni koi se brend vo kina!Toa sto gi nema na reklami i nemaat svoi prodavnici dovelo do nivnata cena da bide najnormalna spored toa sto se sodrzat vo niv(hardware),dodeka pak brendovive samsung,htc,lg i ostali plakjaat kirija i reklami so ostatokot od parite.ZATOA NE SE PALETE ODMA NA "kinesko e sranje e" I PROCITAJTE MALCE!naturani mislenja ne treba na forumov!
Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет. ;)

Последно уредено:
Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет. ;)
Xiaomi имаат извадено звер телефон правам муабет за MI3 , a тек сега кога ќе дојде Oppo find 7 треба да е уште подобар .

Xiaomi имаат извадено звер телефон правам муабет за MI3 , a тек сега кога ќе дојде Oppo find 7 треба да е уште подобар .
Стварно е ѕвер нема што. Цената....смешна за овие карактеристики...400 евра...а да е самсунг ќе биде 600 а пак ако е ајфон 800. ;)

da no sepak eve nekolku se dovedeni kako lenovo,ldk,zte i huawei.Retko koj se nafakja da gi uveze zasto ne se tolku poznati i poveketo od kupuvacite se ubedeni vo toa brend e,skapo e znaci najdobro e a nema vrska...[DOUBLEPOST=1396992212][/DOUBLEPOST]
da no sepak eve nekolku se dovedeni kako lenovo,ldk,zte i huawei.Retko koj se nafakja da gi uveze zasto ne se tolku poznati i poveketo od kupuvacite se ubedeni vo toa brend e,skapo e znaci najdobro e a nema vrska...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom