Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали си регистриран на Google+ или Google Drive, а ако си тогаш таму имаш зачувани цел албум, во спротивно ништо од тоа опрости се.Дечки по грешка избришав цел албум слики од телефон, не знам дали ми беа на мејмориска или во мејмирија на телефон, ако имат чаре да се вратет назат некако кажете, се работит за alcatel one touch idol
Mobelix е далеку подобар од AMC значи земај од мобеликс и немај гајле.Има ли некој искуство со Mobelix, сакам да земам Note 3 па гледам дека таму е 2000 денари поефтин од amc па се мислам од кај е подобро
Земај од мобеликс и не му ја мисли ... јас имам највеќе телефони од таму земеноИма ли некој искуство со Mobelix, сакам да земам Note 3 па гледам дека таму е 2000 денари поефтин од amc па се мислам од кај е подобро
Јас би одбрал нексус 4 ... сум ги користел и двата истовремено и нексусот е побрз, единствено камерата му е послаба од сгс3Совет некој да даде, се мислам помеѓу :
Samsung galaxy S3 (на ново)
Nexus 4 (на старо, али добро сочуван пак тука до тие пари 15к.)
Не е прескапо 15к за N4 на старо, кога нов Nexus 5 e 18k кај Крале?Совет некој да даде, се мислам помеѓу :
Samsung galaxy S3 (на ново)
Nexus 4 (на старо, али добро сочуван пак тука до тие пари 15к.)
Не е прескапо 15к за N4 на старо, кога нов Nexus 5 e 18k кај Крале?
Без оглед на телефон от, ако се на СД кард тогаш Има чаре. Ако е на телефон а не ти се зачувани у облак, тогаш мислам ништо...Дечки по грешка избришав цел албум слики од телефон, не знам дали ми беа на мејмориска или во мејмирија на телефон, ако имат чаре да се вратет назат некако кажете, се работит за alcatel one touch idol
Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет.neznam so vi e forata so gi rugate brendiranite kineski kompanii -.-' kako prvo ova ne se telefoni od dubai prepuni so radioaktivno zracenje i eftinii cipovi so prefaleni specifikacii a vredat 50evra.Ova se solidni telefoni koi se brend vo kina!Toa sto gi nema na reklami i nemaat svoi prodavnici dovelo do nivnata cena da bide najnormalna spored toa sto se sodrzat vo niv(hardware),dodeka pak brendovive samsung,htc,lg i ostali plakjaat kirija i reklami so ostatokot od parite.ZATOA NE SE PALETE ODMA NA "kinesko e sranje e" I PROCITAJTE MALCE!naturani mislenja ne treba na forumov!
Xiaomi имаат извадено звер телефон правам муабет за MI3 , a тек сега кога ќе дојде Oppo find 7 треба да е уште подобар .Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет.![]()
Стварно е ѕвер нема што. Цената....смешна за овие карактеристики...400 евра...а да е самсунг ќе биде 600 а пак ако е ајфон 800.Xiaomi имаат извадено звер телефон правам муабет за MI3 , a тек сега кога ќе дојде Oppo find 7 треба да е уште подобар .
da no sepak eve nekolku se dovedeni kako lenovo,ldk,zte i huawei.Retko koj se nafakja da gi uveze zasto ne se tolku poznati i poveketo od kupuvacite se ubedeni vo toa brend e,skapo e znaci najdobro e a nema vrska...[DOUBLEPOST=1396992212][/DOUBLEPOST]Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет.![]()
da no sepak eve nekolku se dovedeni kako lenovo,ldk,zte i huawei.Retko koj se nafakja da gi uveze zasto ne se tolku poznati i poveketo od kupuvacite se ubedeni vo toa brend e,skapo e znaci najdobro e a nema vrska...Да има по продавници и ако се ефтини како на интернет јас прв би зел кинески. Едно е да дадеш 3-4000 ден за солиден смартфон кој ќе го користиш најмалце 2 години без проблем, а друго е да лупнеш 200 евра на некоја марка. За нашиов стандард право решение се кинеските телефони, ама брендовите држат место, плус никој не увезува такви телефони пошто се плаши дека нема да ги продаде. Едино ЗТЕ и Хуавеи што се пробијаа малце, другите како Cubot, Oppo, Zopo, Jiayu, Xiaomi....се чини уште долго нема да ги видме кај нас...а да порачуваш на своја рака е ризик со нашиве пошти и нерегулиран закон за интернет купувања...затоа и ќе се премислам веројатно од првичната желба за кинески телефон од интернет и ќе си земам Алкателче и за мене и за сестра ми, тие ми се попристапни според мојот буџет.![]()