Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Барам софтвер како Трак ИД за на андроид како да го најдам?

Дали некој има искуство со Samsung galaxy s4 мини, дали кочи при играње на игри и дали прави добри фотографии ?

Колку пари е она кабелчето што служи и како полнач и како USB за во ПЦ? Без адаптерот за полнење, за HTC телефон. Ми се поткинува полека па да земам ново.

Колку пари е она кабелчето што служи и како полнач и како USB за во ПЦ? Без адаптерот за полнење, за HTC телефон. Ми се поткинува полека па да земам ново.
Имам нови модели на флет - рамен кабел ... добра изработка во разни бои ... по 300че

1049404-2.jpg

Имам нови модели на флет - рамен кабел ... добра изработка во разни бои ... по 300че

1049404-2.jpg
Кај можам да те најдам и кога? После вторник ќе ти поминам. Ако не на форумов, пиши ми ПП, обавезно ти доаѓам во среда негде.

Кај можам да те најдам и кога? После вторник ќе ти поминам. Ако не на форумов, пиши ми ПП, обавезно ти доаѓам во среда негде.
Сега ќе ти пуштам ПП со инфо ... и кои бои точно ги имам

Едит ... од кабливе има
-црн
-бел
-плав
-зелен
-розев

Дали некој има искуство со Samsung galaxy s4 мини, дали кочи при играње на игри и дали прави добри фотографии ?
Јас имам с4 мини. Не кочи и прави одлични фотографии. Ако зимаш нов разгледај и с3 за иста цена.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Сега ќе ти пуштам ПП со инфо ... и кои бои точно ги имам

Едит ... од кабливе има
-црн
-бел
-плав
-зелен
-розев
ја би еден бел, али една раб ме инересира. колку се кратки/долги? барем 1,2м да бидат.
ај у комшии си ми, па сФите заедно кафе и бизнис, бива? :D

Јас имам с4 мини. Не кочи и прави одлични фотографии. Ако зимаш нов разгледај и с3 за иста цена.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

А дали можи сите слики, песни, апликации да се префлат на мемориска картичка или само дел од ними ?

ја би еден бел, али една раб ме инересира. колку се кратки/долги? барем 1,2м да бидат.

ај у комшии си ми, па сФите заедно кафе и бизнис, бива? :D
има од 1 метро за 300че
од 2 и од 3 метра се малце поскапи
ама што подолг тоа поспоро ќе полни

Дечки, телефонов најверојатно се разболел :))).
Веќе неколку дена, пораките кои ми се испратени, не стигаат во инбокс ниту во некое друго место. Ги проверив сетинзите, на место се, прочистив телефонот па рестартирав, пак не ми стига ниту една смс. Некој да помогне? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom