Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте Солидно телефонче на старо до 5-6000 што би било добра опција ?

Zemi Huawei P6,iako S3 e poatraktiven model,P6 e dosta dobar i stabilen telefon,ubav i na izgled isto taka.Nema da zgreshish.Pozz.

фала многу некако и мене ме влече тој да го земам доста и читав по форуми и го фалат многу со екстра перформанси а воедно и брз.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Дали може да го полнам Galaxy s3 со друг полнач. Можам и од Zte Blade 3 i od Alcatel, дали може да настане некој проблем. И ако може да ми кажете од каде можам да најдам полнач за S3, мојот работи ама ова што се става во телефонот за полнење е малко надолу(искривено) и е многу лабаво(лесно се вади од полнење).

Дали може да го полнам Galaxy s3 со друг полнач. Можам и од Zte Blade 3 i od Alcatel, дали може да настане некој проблем. И ако може да ми кажете од каде можам да најдам полнач за S3, мојот работи ама ова што се става во телефонот за полнење е малко надолу(искривено) и е многу лабаво(лесно се вади од полнење).

Од Алкател може од Зте не знам,додуша никогаш немам видено какви полначи имаат Зте.Проблеми нема да има,не се плаши.А за полнач од мобилари,види Торте или крале дали имаат.

Со друг полнач добро влегува во џекот и си полни т.е. не е лабаво ?

Види output на полначот да е минимум 1A (еден ампер) излезна моќ тоа ќе го задоволи СГС3, таков е и фабричкиот адаптер со 1А

Со друг полнач добро влегува во џекот и си полни т.е. не е лабаво ?

Види output на полначот да е минимум 1A (еден ампер) излезна моќ тоа ќе го задоволи СГС3, таков е и фабричкиот адаптер со 1А

Од Алкател може од Зте не знам,додуша никогаш немам видено какви полначи имаат Зте.Проблеми нема да има,не се плаши.А за полнач од мобилари,види Торте или крале дали имаат.

Да добро влегува и од алкател и од зте

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Имам огромен проблем со мобилниот, имам Алкател Идол, телефонов ми го блокираја во одкодирање. Се надевам дека ме разбравте, значи, го однесов да ми го одкодираат пошо беше само на Тмобајл, и идиотов во мобиљарава ми ги искориситл сите 10 можности со погрешен код. Сеа од друга мобиљара ми викаат дека спас нема, евентуално спасот можам само во Скопје да го најдам, овдека не можеле да го направат, се работи за некаков бокс. Помож некој! :(

Сакам да купам ајфон,а не ми се даваат толку пари-за на ново.
Се мислам дали да купам на старо,па ме интересира што вие мислите?Дали ми е паметно или не ми е.страв ми е да не ги лупнам парите а да ми се расипе телефонот за брзо време,да не не го бива.Има ли некој со искуство,па да сподели?И ако земам на старо на што да внимавам,односно што да проверам дали е во ред со телефонот,дали е оргинал ,дали му е менуван тач на пример или некои други работ што може да не се добри.И препорачајте ми добра и сигурна мобилара
.Ви благодарам многу.

Сакам да купам ајфон,а не ми се даваат толку пари-за на ново.
Се мислам дали да купам на старо,па ме интересира што вие мислите?Дали ми е паметно или не ми е.страв ми е да не ги лупнам парите а да ми се расипе телефонот за брзо време,да не не го бива.Има ли некој со искуство,па да сподели?И ако земам на старо на што да внимавам,односно што да проверам дали е во ред со телефонот,дали е оргинал ,дали му е менуван тач на пример или некои други работ што може да не се добри.И препорачајте ми добра и сигурна мобилара
.Ви благодарам многу.

Се дешава ново да купиш и после 5 саати да откаже,а не па старо.настаро коа купуваш никад не знаеш колку ке трае,и дали воопшто ке имаш гаранција за уредот. значи ако купуеш старо треба да си спремна за ризикот поготово доколку е без гаранција.ја никад не сум купил ниеден телефон настаро,а и воопшто ништо не сум купил настаро до сега,или ново или нишо.
така да ако не ти се ризикува премногу,мој совет ти е да си купиш нов,бар ќе имаш гаранција.

Зошто неможам да се уклучам на фацебоок ? имам ноте 3ка,и нејќе да ме пушти едноставно..читав по нетов имале повеќе луѓе проблем но не најдов решение..

и колку штеди батерија доколку ја намалиш осветленоста на екранот ? минимално или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom