Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
Abe gasi gi tie opcii za pin itn...
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk
Проблемот е што не можев да ја изгаснам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe gasi gi tie opcii za pin itn...
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk
Ne mozes nov pin da stavis momentalno?Проблемот е што не можев да ја изгаснам...
Zemi Huawei P6,iako S3 e poatraktiven model,P6 e dosta dobar i stabilen telefon,ubav i na izgled isto taka.Nema da zgreshish.Pozz.Се мислам дали
Samsung нормалноај нека ми каже некој што е подобро http://www.gsmarena.com/prestigio_multiphone_5400_duo-5720.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_s7562-4883.php
Zemi Huawei P6,iako S3 e poatraktiven model,P6 e dosta dobar i stabilen telefon,ubav i na izgled isto taka.Nema da zgreshish.Pozz.
Дали може да го полнам Galaxy s3 со друг полнач. Можам и од Zte Blade 3 i od Alcatel, дали може да настане некој проблем. И ако може да ми кажете од каде можам да најдам полнач за S3, мојот работи ама ова што се става во телефонот за полнење е малко надолу(искривено) и е многу лабаво(лесно се вади од полнење).
Со друг полнач добро влегува во џекот и си полни т.е. не е лабаво ?Дали може да го полнам Galaxy s3 со друг полнач. Можам и од Zte Blade 3 i od Alcatel, дали може да настане некој проблем. И ако може да ми кажете од каде можам да најдам полнач за S3, мојот работи ама ова што се става во телефонот за полнење е малко надолу(искривено) и е многу лабаво(лесно се вади од полнење).
Со друг полнач добро влегува во џекот и си полни т.е. не е лабаво ?
Види output на полначот да е минимум 1A (еден ампер) излезна моќ тоа ќе го задоволи СГС3, таков е и фабричкиот адаптер со 1А
Од Алкател може од Зте не знам,додуша никогаш немам видено какви полначи имаат Зте.Проблеми нема да има,не се плаши.А за полнач од мобилари,види Торте или крале дали имаат.
Сакам да купам ајфон,а не ми се даваат толку пари-за на ново.
Се мислам дали да купам на старо,па ме интересира што вие мислите?Дали ми е паметно или не ми е.страв ми е да не ги лупнам парите а да ми се расипе телефонот за брзо време,да не не го бива.Има ли некој со искуство,па да сподели?И ако земам на старо на што да внимавам,односно што да проверам дали е во ред со телефонот,дали е оргинал ,дали му е менуван тач на пример или некои други работ што може да не се добри.И препорачајте ми добра и сигурна мобилара
.Ви благодарам многу.