Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже дали LG Cookie Fresh GS290 е добар телефон?

Eдит: еве споредба со самсунгот што го сакав, ама не се разбирам баш па малце ваше мислење...:)

http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/compare/index.php

А со камера од 5 мпх. Ќе може ли да се најде до таа цена ?? :)

На ново за 12.000 5800хм тешко.
на старо кај мене е 8000 денари добро сочуван, имам 2 недели користена е66 за истата цена - со истите функции :)

Samsung S5230 i LG Cookie Fresh GS290

Самсунгот има 25 пати боље камера. Другово, мене лично ко телефони LG ми се тиње, не ги знам овие новиве со екрани на допир, ама и таму мислам дека Samsung ги јаде ептен.
За Самсунгот знам дека има некое финтаџиско мени, со кое си ставаш работи на "desktop"; односно homescreen, све на све не верувам дека многу би ти праеле разлика тие работи на тебе...али ете, камерата ваљда би ти правела.

На gsm арена LG-то има рејтинг од 6.5, а самсунгот има 8.

Еве читни и мислења за него таму:

http://www.gsmarena.com/lg_gs290_cookie_fresh-3204.php

Nокиа 5530 убав ми стои. Отприлика колку пари е и каде може да се купи ??

Имам една картичка од вип што ја добив на промоција со 150 денари кредит и додека не го потрошив кредитот ја користев ама после го баталив. Сега сакам да ставам кредит на картицата ама бројчето го имам избришано и неможам да го најдам :kesa: ќе треба да идам до далоните на вип или може да се најде преку вртење на инфо броевите на вип?

имам самсунг с5230 и закон е нема мана за тие пари вреди иди одма зимај си самсунг и не му ја мисли
Епа нема веќе Самсунг низ продавнивите на ВИП и најсличен е кукито, така што тој го порачав...
Сакав да слушнам мислења, ама ко шо глеав на нет, има послаба батерија и послаба камера од самсунгот..

Епа нема веќе Самсунг низ продавнивите на ВИП и најсличен е кукито, така што тој го порачав...
Сакав да слушнам мислења, ама ко шо глеав на нет, има послаба батерија и послаба камера од самсунгот..
ја мојот го земав 7000 ден со 7000ден кредит а за батерија дрзи 2 недели и тоа не ми се верувало дека дрзи толку никој не верува

Не е баш проблем ова и невидов дали некој нешто слично спомнал,али може ли некој да ми објасни што беше ова:
Кога станав сабајле песната од алармот не ми беше истата туку беше некоја друга,и си реков кој ми ја сменил,после ми текна дека неам таква песна у телефон.И после отворив у music и сите до една песни беа претворени во некои такви чудни звуци,како од хорор филмови и сите беа различни.Сеа пошо неможете да слушнете неможаам да опишам какви беа XD .На некои имаше како свирење на клавир,на некои удирање,некои само како ветар да дува,некои шуштење али сите личеа на мелодии.И личеа како да се снимани :))) Moже некој да ми даде објаснување и дали на некој му се случило вакво нешто? После го рестартирав и песните пак ми работеа т.е. беа истите :)))

дали некој мозе да ми помогне како да ставам игри на PSP SONY 2.71 ако некој знае еве msn нека ме адд someone.nobody@live.com

Тоа ќе си прашаш во оделот за компјутери, PSP повеќе е близок со компјутерите одколку со мобилните.

Да не знаете како се прави signing applicatons? (незнам како да го преведам =)
Сакам оваа апликација да си ја ставам , и ми вика прво да си инсталирам free signer, ама не бива нешто требало некои документи ова она...
Помош?

Бајдвеј Нокиа 5530 xm :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom