Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Kakо da priklucam wireless na mob. ?? Znam deka kje bara kod no koj kod da go vnesam ?? Ve molam pomognete,bidejki ke kupuvam nov mobilen,a nema da znam da priklucam internet. :(

Kakо da priklucam wireless na mob. ?? Znam deka kje bara kod no koj kod da go vnesam ?? Ve molam pomognete,bidejki ke kupuvam nov mobilen,a nema da znam da priklucam internet. :(

Лошо си сватил/а. Вака:

1. Зимаш телефон што има Wireless
2. Одиш негде кај што има Wireless интернет (кафич на пример)
3. Кафичот има стаено password на интернетот (Пример 123456789)
4. Ги прашуваш келнерите кој е пасвордот, ти го кажуваат (123456789)
5. Преку телефонот ја наоѓаш мрежата на кафичот
6. Се конектираш
7. Ти бара пасворд
8. Внесуваш 123456789
9. Имаш интернет.

Тоа е за во кафич, дома, комшии....

Јас и го погодив пасвордот на комшиката, сеа овој проблем ми го дава со no gateway reply. Се конектира, и пишува Конектед :) Ама не отвора ни една страна после No gateway reply. Се работи за нокиа 5800

Јас и го погодив пасвордот на комшиката, сеа овој проблем ми го дава со no gateway reply. Се конектира, и пишува Конектед :) Ама не отвора ни една страна после No gateway reply. Се работи за нокиа 5800
или и е успан рутерот или незнае да го користи ххх :)

ве молам за малко помош, имам handsfree bluetooth sony ericsson HBH-PV720 слушалка, не ми е користена некој 5-6 месеци и сега несака да се конектира на никој телефон, барав по интернет како можам да ја рестартирам неможев нигде да нјадам. Ако знае некој нека каже?

ве молам за малко помош, имам handsfree bluetooth sony ericsson HBH-PV720 слушалка, не ми е користена некој 5-6 месеци и сега несака да се конектира на никој телефон, барав по интернет како можам да ја рестартирам неможев нигде да нјадам. Ако знае некој нека каже?

На тебе ти е сеуште упарен со стариот телефон, треба да го одјавиш или откачиш Bluetooth-от од стариот телефон и да го упариш со новиот.

aj decki pomos malce pred 2-3 dena zemav blackberry od bitpazar za nekoj 100evra tipot mi kaza deka app error reset koj sto se pojavuva sekogas koa ke se startuva mob e nekoj softwerski problem koj sto bi se resil vo nekoja mobilara za mali pari e sea problemot e sto odkoga ke se ukluci iskaca neso kako security software activation i poslem se pojavuva app error reset....e sea prasanjeto mi e..dali mobilniot e ukraden i se ima aktivirano zastita i ako e taka dali moze taa zastita da se trgne za da mozam jas da go koristam mobilniot..?i koja bi bila od prilika cenata za toa? bez razlika dali e kraden ili ne ne mi e za vo makedonija da go koristam taka da ne mi e mn vazno...

Симни си BlackBerry Destkop Manager - апдејт и твојот проблем е решен.

Едно крако прашање: Каде во Скопје има сервис за Olympus?... во прашање е дигитален апарат...
Благодарам однапред!

--- надополнето ---

anyone???

HTC Desire

Цена и место?:smir:

Што HTC Desire?
- Телефон?
- Декодирање?
- Јазик ставање?
- Екран?
- Маска?
- Полнач?