Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Vaka pred nekoe vreme sum stavil pass na Mem Card denes se zaebav i ja izvadiv.. Vo momentov ne mi teknuva passot... Dali nekako mozam da gi povratam podatocite vo mem card ili otidena e veke.?

Пробај приклучи ја на РС (преку адаптерче, не преку телефон)

ne mi ja otvara probav na laptop neke da otvara.

Пробај и на РС преку адаптер... па пробај на друг телефон... и ако не може никаде, пукај формат :toe:

Нема ни на формат да помине ... на декодирање само мемориската

Prodavam T-Mobile pulce ..nov so garancija uste 11 meseci ....bel od predna strana ,crn od zadna strana so site dodatoci(slusalki,usb kabel...itn) cekam ponudi ! :D:cds:

Aj ako сака некој нека ми каже кој софтвер да си го симнам за да си кратам песни да си ги прам ринг тонови?

Aj ako сака некој нека ми каже кој софтвер да си го симнам за да си кратам песни да си ги прам ринг тонови?

Ако имаш NERO инсталирано, тогаш можеш со Nero WaveEditor, го имаш во Start во Programs.

Или можеш да си симнеш Sound Forge.

dali moze da se dekodira BLACKBERRY BOLD 9700 za da raboti na drugi karticki osven na t-mobile..konkretno za vo ceska mi e i kolku cini dekodiranjeto...??pozzz

Преку Windows Movie Maker ја кратиш песната (од каде да почнува до каде да завршува) ја зачувуваш, но се снима како audio format па телефонот нема да ти ја подржува, но за тоа ќе си симнеш Easy CD-DA Extractor.
Малку покомплицирано но јас така кратам песни за во мобилен.

Преку Windows Movie Maker ја кратиш песната (од каде да почнува до каде да завршува) ја зачувуваш, но се снима како audio format па телефонот нема да ти ја подржува, но за тоа ќе си симнеш Easy CD-DA Extractor.Малку покомплицирано но јас така кратам песни за во мобилен.

Еве ти еден од побрзите и попрактични начини (со оглед на тоа што 95% користат NERO)

Ако имаш NERO инсталирано, тогаш можеш со Nero WaveEditor, го имаш во Start во Programs.

Или можеш да си симнеш Sound Forge.

Можеби ќе ја утнам темава, али ми треба помош некој да ми каже кај се наоѓа Шенклис бар во Скопје, многумина прашав, абер немаа.

Значи мислам дека не е ова возможно, но сепак вреди да се праша

Татко ми си купи еден кинески iPhone со дуал СИМ, екстерна меморија итн

Е сега прашањето и дали некако може да се стави оригинален OS како iPhone OS, или на пример Android

Финтава е тоа што мобилниов нема кизнај колку опции како оригиналниот iPhone но однадвор е 100% ист како оригиналот...

Дали е можно за друг ОС да се стави и ако можи каде можам да најдам туториал/софтвер за како се прави тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom