Некој да каже импресии од BlackBerry Bold 9000 што го има во Т-Mobile за 1 ден. Колку е добар телефонот, колку му трае батерија, како работат Wi-Fi и GPS и други работи. Можеби ќе го земам утре па би сакал да знам дали вреди да го земам или не...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да каже импресии од BlackBerry Bold 9000 што го има во Т-Mobile за 1 ден. Колку е добар телефонот, колку му трае батерија, како работат Wi-Fi и GPS и други работи. Можеби ќе го земам утре па би сакал да знам дали вреди да го земам или не...
Очигледно не си видел убаво има * што значи дека за болдот треба + секој месец да додаваш + 990 денари за блекбери услугата ...
за BOLD 9000 цената е 6000
500 денари претплата за разговори и пораки * 24 месеци = 12 000
900 денари претплата за PUSH mail + САМО 1 гига интернет * 24 месеци = 23 740 денари.
и на крај додај 18% ддв.
Па доаѓа сума од 48 196,8 денари.
Па сега види дали за таа сума се исплаќа![]()
![]()
http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=E47D80692A6F4F88894BDBBEF655B61D&tabid=2
Сакам да прашам дали може да се смени IMEI број на моб...пошто ми го украдоа па да знам дали да се надевам дека ке биде најден или да си земам нешто ново...
Дали може да се тргне пасс на микро сд мемориска картица. Податоците не ми се потребни, може и да ги снема. Ја ставав картицата во адаптер и на лап топ, но не ја пронаоѓа. Ако може помош. поз
Сакам да прашам дали може да се смени IMEI број на моб...пошто ми го украдоа па да знам дали да се надевам дека ке биде најден или да си земам нешто ново...
Е гледав телефони сакам од Англија да си земам па не знам цените некако ме бунат, тоа Pay as you go каков договор е ??? Или само со го купуваш телефонот како во припејд тука или ??? Да ми објасни некој повеќе.
Pay as you go = припејд
Имам мал проблем:
Имаме Е71
Се случува телефонов да е на Home Screen да нема ниедна апликација уклучена во позадина, ама да зеза т.е. не сака да го отвори менито - па мора да се ресетира и сл. Што е проблемов?