Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да каже импресии од BlackBerry Bold 9000 што го има во Т-Mobile за 1 ден. Колку е добар телефонот, колку му трае батерија, како работат Wi-Fi и GPS и други работи. Можеби ќе го земам утре па би сакал да знам дали вреди да го земам или не...

Некој да каже импресии од BlackBerry Bold 9000 што го има во Т-Mobile за 1 ден. Колку е добар телефонот, колку му трае батерија, како работат Wi-Fi и GPS и други работи. Можеби ќе го земам утре па би сакал да знам дали вреди да го земам или не...

Очигледно не си видел убаво има * што значи дека за болдот треба + секој месец да додаваш + 990 денари за блекбери услугата ...

за BOLD 9000 цената е 6000

500 денари претплата за разговори и пораки * 24 месеци = 12 000
900 денари претплата за PUSH mail + САМО 1 гига интернет * 24 месеци = 23 740 денари.
и на крај додај 18% ддв.

Па доаѓа сума од 48 196,8 денари.

Па сега види дали за таа сума се исплаќа
verwirrtyz0.gif
smiley.gif

http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=E47D80692A6F4F88894BDBBEF655B61D&tabid=2

Очигледно не си видел убаво има * што значи дека за болдот треба + секој месец да додаваш + 990 денари за блекбери услугата ...

за BOLD 9000 цената е 6000

500 денари претплата за разговори и пораки * 24 месеци = 12 000
900 денари претплата за PUSH mail + САМО 1 гига интернет * 24 месеци = 23 740 денари.
и на крај додај 18% ддв.

Па доаѓа сума од 48 196,8 денари.

Па сега види дали за таа сума се исплаќа
verwirrtyz0.gif
smiley.gif

http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=E47D80692A6F4F88894BDBBEF655B61D&tabid=2

Ги знам сите услови бев денес во Т-Mobile и ми објаснија се што и како треба. Ми одговара мене пошо моментално можеби немам толку пари за да го земам телефонот на при-пејд, друго е кога секој месец плаќаш по 1500 денари, друго е кога наеднаш треба да изброиш 23000 денари, така да мене ми одговара. Плус тоа 1ГБ интернет не е малку, знам дека е скапо 990 денари за 1ГБ интернет ама не е малку, нема јас да слегнувам филмови на телефонот од интернет. Прашањето ми беше за телефонот, да ми каже некој колку е добар и колку не е.:toe:

sakam da kupam Nokia E-75 sakam da prasam da ne ima nekoj i da ne ja prodava i po koja cena .pozdrav

Сакам да прашам дали може да се смени IMEI број на моб...пошто ми го украдоа па да знам дали да се надевам дека ке биде најден или да си земам нешто ново...

Сакам да прашам дали може да се смени IMEI број на моб...пошто ми го украдоа па да знам дали да се надевам дека ке биде најден или да си земам нешто ново...

Што тел ? На некои може на некои не

Дали може да се тргне пасс на микро сд мемориска картица. Податоците не ми се потребни, може и да ги снема. Ја ставав картицата во адаптер и на лап топ, но не ја пронаоѓа. Ако може помош. поз

Дали може да се тргне пасс на микро сд мемориска картица. Податоците не ми се потребни, може и да ги снема. Ја ставав картицата во адаптер и на лап топ, но не ја пронаоѓа. Ако може помош. поз

Во мобилара каде што имаат декодер на мемориски ... алфа мобил има некро т.е. прашај го него

Е гледав телефони сакам од Англија да си земам па не знам цените некако ме бунат, тоа Pay as you go каков договор е ??? Или само со го купуваш телефонот како во припејд тука или ??? Да ми објасни некој повеќе.

заборави... ако го најдат, ќе биде после неколку време... (месеци).

Е гледав телефони сакам од Англија да си земам па не знам цените некако ме бунат, тоа Pay as you go каков договор е ??? Или само со го купуваш телефонот како во припејд тука или ??? Да ми објасни некој повеќе.

Pay as you go = припејд

Имам мал проблем:

Имаме Е71
Се случува телефонов да е на Home Screen да нема ниедна апликација уклучена во позадина, ама да зеза т.е. не сака да го отвори менито - па мора да се ресетира и сл. Што е проблемов?

Имам мал проблем:

Имаме Е71
Се случува телефонов да е на Home Screen да нема ниедна апликација уклучена во позадина, ама да зеза т.е. не сака да го отвори менито - па мора да се ресетира и сл. Што е проблемов?

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

Ако не помине вака пробај со апдејт

Vaka pred nekoe vreme sum stavil pass na Mem Card denes se zaebav i ja izvadiv.. Vo momentov ne mi teknuva passot... Dali nekako mozam da gi povratam podatocite vo mem card ili otidena e veke.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom