Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Vaka pred nekoe vreme sum stavil pass na Mem Card denes se zaebav i ja izvadiv.. Vo momentov ne mi teknuva passot... Dali nekako mozam da gi povratam podatocite vo mem card ili otidena e veke.?
Пробај приклучи ја на РС (преку адаптерче, не преку телефон)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Нема ни на формат да помине ... на декодирање само мемориската

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Знае некој колку пари е за декодирање на LG ku990 или не може да се декодира овој телефон ? Оти прашав никој не ми одговори.

sivco

Ac.Milan FoReVeR !!!
Член од
19 декември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Prodavam T-Mobile pulce ..nov so garancija uste 11 meseci ....bel od predna strana ,crn od zadna strana so site dodatoci(slusalki,usb kabel...itn) cekam ponudi ! :D:cds:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aj ako сака некој нека ми каже кој софтвер да си го симнам за да си кратам песни да си ги прам ринг тонови?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Aj ako сака некој нека ми каже кој софтвер да си го симнам за да си кратам песни да си ги прам ринг тонови?
Ако имаш NERO инсталирано, тогаш можеш со Nero WaveEditor, го имаш во Start во Programs.

Или можеш да си симнеш Sound Forge.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
dali moze da se dekodira BLACKBERRY BOLD 9700 za da raboti na drugi karticki osven na t-mobile..konkretno za vo ceska mi e i kolku cini dekodiranjeto...??pozzz

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Преку Windows Movie Maker ја кратиш песната (од каде да почнува до каде да завршува) ја зачувуваш, но се снима како audio format па телефонот нема да ти ја подржува, но за тоа ќе си симнеш Easy CD-DA Extractor.
Малку покомплицирано но јас така кратам песни за во мобилен.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Преку Windows Movie Maker ја кратиш песната (од каде да почнува до каде да завршува) ја зачувуваш, но се снима како audio format па телефонот нема да ти ја подржува, но за тоа ќе си симнеш Easy CD-DA Extractor.Малку покомплицирано но јас така кратам песни за во мобилен.
Еве ти еден од побрзите и попрактични начини (со оглед на тоа што 95% користат NERO)

Ако имаш NERO инсталирано, тогаш можеш со Nero WaveEditor, го имаш во Start во Programs.

Или можеш да си симнеш Sound Forge.

Н

'Никола'

Гостин
Можеби ќе ја утнам темава, али ми треба помош некој да ми каже кај се наоѓа Шенклис бар во Скопје, многумина прашав, абер немаа.

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Значи мислам дека не е ова возможно, но сепак вреди да се праша

Татко ми си купи еден кинески iPhone со дуал СИМ, екстерна меморија итн

Е сега прашањето и дали некако може да се стави оригинален OS како iPhone OS, или на пример Android

Финтава е тоа што мобилниов нема кизнај колку опции како оригиналниот iPhone но однадвор е 100% ист како оригиналот...

Дали е можно за друг ОС да се стави и ако можи каде можам да најдам туториал/софтвер за како се прави тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom