Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ти им побара 3г интернет?

а не 3г активација на сим картичката...

они под 3г интернет сфаќаат на твојот компјутер да му ставиш 3г интернет, се купува едно чкартно модемче со infenion чип и сим картичка внатре и фураш.

Земав W580 денес од Тмобиле. Нејќе да се пуни мамицата негова. Шо на таквото му е? :)

Дали некој користи skype на symbian? Сум видел на некои Nokia телефони дека иде како некој хибрид Nimbus (што го врзува и со messenger), ама не можам конкретно да најдам сајт каде што ја има инсталацијата, инаку користам Nokia e66...ако има некој информација фала однапред!

Земав W580 денес од Тмобиле. Нејќе да се пуни мамицата негова. Шо на таквото му е? :)

Па врати го назад или пробај со друг полнач ... не верувам дека е до телефонот ... секако имаш гаранција па иди им

Дали некој користи skype на symbian? Сум видел на некои Nokia телефони дека иде како некој хибрид Nimbus (што го врзува и со messenger), ама не можам конкретно да најдам сајт каде што ја има инсталацијата, инаку користам Nokia e66...ако има некој информација фала однапред!

Еве ти неколку линкови
Skype за мобилен
Warelex Mobiola WebCam USB v1.04 S60v3 - Веб камера од вашиот телефон
или ТУКА :helou:

или полњаќот или телефонот ти е расипан.

ви-фи тоа само кај што има ви фи мрежа прошетај низ град ке најдеш сигурно

Има некоја програмка за заклучување одредени смс пораки за SE K800i?

дечки добар ли е омниа и900?
Според многу луѓе на светскиве форуми е дефинитивно најдобриот смартфон до сега што е излезен од било кој бренд, стабилен, брз софтвер, добар и квалитетен хардвер.
малце утнале што тачот му е како најлон, требале стакло да му стаат ко ај фонот... ама па од друг страна - позитивно е што нема да се крши, за разлика од на ај фоунот.

:D

др... самото мото си кажува, се во еден телефон...

SREKNA NOVA GODINA NA SITE.
imam edno prasanje, nekni zemav nokia 6650 na preklop, se arno ama toa muzikata epten slabo sviri za razlika od drugite nokii, pa prasanje e dali serijata e takva ili e nekoj ckart rasipan zvucnik?

SREKNA NOVA GODINA NA SITE.
imam edno prasanje, nekni zemav nokia 6650 na preklop, se arno ama toa muzikata epten slabo sviri za razlika od drugite nokii, pa prasanje e dali serijata e takva ili e nekoj ckart rasipan zvucnik?
sum cul i od drugi deka slabo se slusa muzika..na ovaj telefon toaE:toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom