Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Така, да. Пробав со кодот, пак е исто. Значи секундите одбројуваат а ниту ме слушат ниту ги слушам. Ако може да се среди ова колку би коштало одприлика? И да, маска може ли да се најде за телефонов?

Фала ти.

маска не, сервисот - треба епром да се проба, ако не е тоа т.е. 300 денари тоаш хардверски би чинело до кај 800.

Имам еден проблем, незнам како да активирам GPRS интернет на LG KG195 и дали телефонот подржува ?

Го имам овој проблем 3-4 дена...имам број од Т-мобиле и кога пракам пораки и ѕвонам во странство, се е во ред но кога мене ми ѕвонат и пишуваат ништо не се добива, туку дека сум недостапна. Пробав да го сменам бројот но истата песна:raz: Не знам што е работата и што да праам, дали имаат проблеми со мрежата од таму не верувам да е од кај мене...:toe::toe::toe:
Може одамна си немала ставено 500 денара кредит...и кај мене се дешава тоа. Пробај стави 500 денари кредит, ако не бива тоа тогаш контактирај со нив :toe:

некро ват д фак ?
qqs6xe.jpg

Ни го хакнале форумот :nesum::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Педери. Баш забележав прееска оти не работи форумот, ко прашував за проблемот со мојот телефон.

Некој да ми каже програмче со кое ќе глеам Youtube на iPaq 514. Фала однапред

штотуку добив самсунг телефонче на поклон и во упатството пишува дека може да се поврзе со компјутер преку блутут или преку усб кабел... каде да најдам едно од овие нешта и колку би чинело отприлика некој вака што купил да не знае да ми каже?? :)

штотуку добив самсунг телефонче на поклон и во упатството пишува дека може да се поврзе со компјутер преку блутут или преку усб кабел... каде да најдам едно од овие нешта и колку би чинело отприлика некој вака што купил да не знае да ми каже?? :)
Па, ако имаш кутија со телефонот 80% треба да има usb кабел, али ако нема купи си bluetooth dongle кој треба да кошта по мое максимум 300 денари. Ако го поврзуваш со кабел ти треба официјална програма од самсунг, ако најдиш кабел, пиши ќе ти кажам од кај да симниш од нет, ако земаш со bluetooth има посебен софтвер и иди како праќање од еден телефон на друг. Сепак, не ме фаќај за збор за цената.

некро ват д фак ?
qqs6xe.jpg
мммм, закон сликица.... btw педерчињава се од gsmhosting :drk:
Ни го хакнале форумот :nesum::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
ете 2 недели не сум он лајн, одма чунга-лунга!

Педери. Баш забележав прееска оти не работи форумот, ко прашував за проблемот со мојот телефон.
не се педери, идиоти се... ради супортот им е муката! па неможеа порталот и најдоа дупка у форумот.
блутут адаптер ти е 300 денари и е универзално за конекција со сите телефони, но усб дата кабелот има + функции и е бајаги побрзо, постабилно и посигурно за работа одколку блутутот.

е сега секој телефон не користи ист кабел, во секој случај каблите се од 300 до 800 денари.

Дечки кој ќе ми каже како да активирам GPRS на сони ериксон к550и на тмобиле?
ќе дадам зеленко ако треба и две ќе дадам само да ми каже како да активирам.

Фала однапред :smir:

Имаш инструкции на страната на Т-мобиле :smir:

Ај пробај со ОВА па пиши дали успеало :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom