Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
imam postpejd broj na T-mobile so tarifen model business 350 e sega sakam da go prodolzam dogovorot no na relax 250 znaci sakam da ne mi bide poveke na firma brojot i da si go zadrzam brojot. Dali e mozno

дап... ако поминале 2 години од договорот и склучиш уште 2/3 годишен договор.

Кажете некој добар телефон што може да се земе на Пост-пејд (24 месеци) и плус уште 4000-5000 доплата

Да прашам, како правилно се полни нова батерија за мобилен?

Дали треба 8 часа, 12 часа или пак 3 пати по 12 часа?

Да прашам, како правилно се полни нова батерија за мобилен?

Дали треба 8 часа, 12 часа или пак 3 пати по 12 часа?

Ако ти е литумска ... само дур да се наполни после тоа џабе седи на полнач ... така се полнеа старите никел-кадмиумски батерии ... а такви телефони веќе ретко користат ... пример А35 алкатели некои олд скул шитЗ :helou:

Ај ако може некој да ми најде линк за Блутут драјвер да си симнам. Праев формат и ми се избриша.Немам од кај да најдам.

Ај ако може некој да ми најде линк за Блутут драјвер да си симнам. Праев формат и ми се избриша.Немам од кај да најдам.

Uste da ni kazese za sto ti treba,nesto taka kako marka na proizvodot?

Uste da ni kazese za sto ti treba,nesto taka kako marka na proizvodot?
За трансвер на податоци од Компјутер на Телефон. Usb bluetooth
Usb%20bluetooth

видком или блусолеил драјвер бара?

блусолеил

апец напиша:
и проблемот е што сите верзии што ги симнав бараат лиценца. Или имаат ограничен трансвер од 2 мега.

Пипл а литл хелп хијр.... Иам Sony Ericsson w610i после нова година се блокира нешто не ми стигаат пораки... Дали е проб у мојот тел.. Пошо сменив и картица и пак ја нема пораката шо си ја пратив за да проверам дали ми стигаат... Шо се дешава??????

Пипл а литл хелп хијр.... Иам Sony Ericsson w610i после нова година се блокира нешто не ми стигаат пораки... Дали е проб у мојот тел.. Пошо сменив и картица и пак ја нема пораката шо си ја пратив за да проверам дали ми стигаат... Шо се дешава??????

Оди во Мобимак/Космофон/Вип и нека ти го сменат бројот во Сервис Центарот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom