Go imam,ako ne ti smeta goleminata i tezinata ok e....Останав без телефон а немам многу кеш за давање до 8000 ден.Разгледував некој опции и ми фати око Моторола Г9 Плус. Некое мислење за него?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Go imam,ako ne ti smeta goleminata i tezinata ok e....Останав без телефон а немам многу кеш за давање до 8000 ден.Разгледував некој опции и ми фати око Моторола Г9 Плус. Некое мислење за него?
Go imam,ako ne ti smeta goleminata i tezinata ok e....
Големината ми одговара а за тежината ке направиме компромис![]()
Oк ама највероватно ке се полни побрзо сакав самп да знам дека нема да ја сјебе батеријата и дали би ми препорачал да го пплнам со тој полначНе. И нема да се полни со 40W џабе ти е.
dodadi uste 8000 i lovi a52s na oglasОстанав без телефон а немам многу кеш за давање до 8000 ден.Разгледував некој опции и ми фати око Моторола Г9 Плус. Некое мислење за него?
dodadi uste 8000 i lovi a52s na oglas
Види самсунг а12Тоа додади е проблематично.Така да бараме нешто во тој ценовен ранг до 8000ден![]()
Eve za 8k, neptun,tehnomarket go ima 4/64gb so snapdragon cpuТоа додади е проблематично.Така да бараме нешто во тој ценовен ранг до 8000ден![]()
Нов или половен?Останав без телефон а немам многу кеш за давање до 8000 ден.Разгледував некој опции и ми фати око Моторола Г9 Плус. Некое мислење за него?
Нов или половен?
Самсунг s20fe му направив абдејт на андроид 12 и сега кога пишувам на месинџер го спуштам разговорот и екранот е како закочен околу 2 секунди пред да почне да функционира може ли да се поправи ова или така функционира
Да го вратам на андроит 11лиИсклучи ги тие, секој самсунг страда од тие ствари. Фалц софтвер.
Да го вратам на андроит 11ли
Chat heads?исклучи ги тие нотификациите во месенџерот. Можеш и без нив да го користиш.