Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke kupis 3-4 godini telefon samo za da kazes imam iphoneЗдраво , ме интересира дали некој има искуство со Експонати од Мобелих мобилара , во план сум да зимам Iphone XS исто така искуства со телефонот
Thanks![]()
Иди на тоа слушалката, па, settings, calling accounts, call waiting, и исклучи го.Малце глупо прашање, али како можам да ја деактивирам втората линија на мобилниот?Користам Шаоми, и навистина ми смета кога при разговор ќе почне да ми титка втората линија...
Иди на тоа слушалката, па, settings, calling accounts, call waiting, и исклучи го.
Користам A52s моментално. Би рекол Хонор 50 е маргинално подобар од A52s во некои работи.Фала на одговорот.Според тебе А52s или Honor 50? Кој е подобар?
Подобар дизајн,дисплеј?Користам A52s моментално. Би рекол Хонор 50 е маргинално подобар од A52s во некои работи.
Полош дисплеј подобар дизајн има Хонорот. Мада разликите се минимални. Хонорот нема ОИС на главен сензор, додека Самсунгот има.Подобар дизајн,дисплеј?
Подобар дизајн,дисплеј?
Пред 2 дена купив samsung s20 fe и нели иде со слаб полнач пд 15w а инаку подржива 25w е сега сакам да прашам има ло шанси да ја ебам батеријата ако го полнам со полнач од 40w од хуавеј