Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како што знам има опција да направиш бекап на Вибер - направи го тоа на стариот телефон, а потоа инсталирај Вибер на новиот и направи restore. Не сум го правел ова, чисто предлагам да пробаш.
Пробав све, нема никаква опција да се префрли Chat History од еден оперативен на друг. За среќа, ми остана историјата на компјутерот, па ако ми треба стара комуникација, ја барам таму. Вероватно ќе ја имам додека не го преинсталирам вибер на лаптопот или додека не сменам лаптоп.

Sto mislenje imate so kupuvanje na tel od pomali mobilari kako na primer kaj carsija u sk posto gledam dosta se poeftini se od realnata cena I plus garancija davaat

Дечки, ај некој ако знае да ми помогне да направам rearrange на иконите прикажани на сликата? Ми треба иконата со контакти долу место Music , арно ама незнам да го изведам тоа. Кога ја вадам, ја вади како widget и не може да се релоцира доле…

908A4D43-0CEB-4324-AF3C-A64E47A6B193.jpeg4C4EE1BF-2946-489C-8B94-518A68514C4A.jpeg

Дечки, ај некој ако знае да ми помогне да направам rearrange на иконите прикажани на сликата? Ми треба иконата со контакти долу место Music , арно ама незнам да го изведам тоа. Кога ја вадам, ја вади како widget и не може да се релоцира доле…

Прегледај го приврзокот 326659Прегледај го приврзокот 326658
Задржи ма било која икона што ти е на екранот и одбери ја опцијата Edit home screen
Иконата што не ја сакаш (musik во твојот случај) ќе и направиш drag-and-drop од нејзината моментална локација било каде помеѓу другите икони на екранот
Истата постапка со влечење (drag-and-drop) на контакти доле каде што сакаш да ја позиционираш

Задржи ма било која икона што ти е на екранот и одбери ја опцијата Edit home screen
Иконата што не ја сакаш (musik во твојот случај) ќе и направиш drag-and-drop од нејзината моментална локација било каде помеѓу другите икони на екранот
Истата постапка со влечење (drag-and-drop) на контакти доле каде што сакаш да ја позиционираш
Тоа е стандардниот начин(btw може и на празно да се задржи)…
Е, ама не функционира за “контакти” Оти неможеш да ги извлечеш од settings.
Ако стиснам на “плус” горе лево, тогаш можам да ги извлечам, ама само како виџет, не и како икона што всушност и ми треба :(

Тоа е стандардниот начин(btw може и на празно да се задржи)…
Е, ама не функционира за “контакти” Оти неможеш да ги извлечеш од settings.
Ако стиснам на “плус” горе лево, тогаш можам да ги извлечам, ама само како виџет, не и како икона што всушност и ми треба :(

Имаш иконка Contacts на home screen. Под Weather ти е.

Имаш иконка Contacts на home screen. Под Weather ти е.
Скриншотот е само за пример(од мојот тел), пробувам да го управам на мајка ми телефонот, а господ знае што направила она, битно ја нема иконата…

Скриншотот е само за пример(од мојот тел), пробувам да го управам на мајка ми телефонот, а господ знае што направила она, битно ја нема иконата…

Пиши тогаш во App store и симни ја

Во сетинзи си стои :toe:
Мислам дека контакти во било кој тел е системска апликација и неможе да се избрише...можно е да и напраила disable...погледни во сетингс во disabled apps

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Има некоја продавница што продава официјални производи на Apple?

Има некоја продавница што продава официјални производи на Apple?
iStyle ? Или така нешто беше, треба да е официјална
Истиот ланец е официјален и низ маџарска на пример

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom