Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Користи некој и дали е задоволен од Motorola G30,дали е добар се мислам да го земам?
додади уште нешто ситно 100-120 евра и лови а52с по огласи мож ке уловиш нешто
Здраво. Штотуку се префрлив од Android на iPhone. Дали некој знае како можам да префрлам chat од Viber од Андроид на iOS? Барав на Google и на YouTube, ама ништо не најдов освен еден софтфер android-iphone-line-transfer-plus што бара $20 за да се префрли. Има ли нешто што е бесплатно?
Фала.
Адо и Едо од Мобеликс се најфер луѓе што се занимаваат со овој бизнис...од поголемите продавнициДали некој има искуство со мобиларите, како на пример Мобеликс? И дали вреди да доплатам нешто плус, па да земам телефон од Анхоч да речеме?
Го гледав Pixel 6 и само по мобилари го има колку што видов. Се мислам помеѓу овој и Galaxy s21, па ако има некој искуство нека пише.
Дали некој има искуство со мобиларите, како на пример Мобеликс? И дали вреди да доплатам нешто плус, па да земам телефон од Анхоч да речеме?
Го гледав Pixel 6 и само по мобилари го има колку што видов. Се мислам помеѓу овој и Galaxy s21, па ако има некој искуство нека пише.
На го имам Ноут 10 про, направив апдејт, сега за сега океј ми делува, нема некој багови и слично.Здраво!
Имам Redmi Note 10s, MIUI 12.5.14. Имам проблем со нотификациите, како и на повеќето вакви телефони. Некогаш стигаат нотификации, некогаш не.
Не сакам да го апдејтирам MIUI бидејќи едно средуваат, друго расипуваат. Знае некој решение за тоа со нотификациите? Или некој да каже искуство со апдејт на MIUI.
Пред два дена го купив Samsung Galaxy A52s 5G и некогаш ми се појавува мало зелено светло веднаш до батеријата. Кога се појавува тоа зелено светло?
И предложете ми веб страна или некоја апликација на плејстор за видео позадини.
Здраво. Штотуку се префрлив од Android на iPhone. Дали некој знае како можам да префрлам chat од Viber од Андроид на iOS? Барав на Google и на YouTube, ама ништо не најдов освен еден софтфер android-iphone-line-transfer-plus што бара $20 за да се префрли. Има ли нешто што е бесплатно?
Фала.