ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.936
- Поени од реакции
- 44.563
Само Депортиво Бабиќ имаше пишано педерот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДобааарЕве и јас имам некои тестови. Имам и многу добар состав за реализам можам да го постирам и него
file:///C:/Users/Acer/Downloads/03-Makedonski-jazik-2012-avgust-1-1-1.pdf
file:///C:/Users/Acer/Downloads/matura-2012-avgust-1.pdf
file:///C:/Users/Acer/Downloads/Kluc_makedonski_jazik-2012.pdf
dojdi jas i ti vo zivo da debatirame eve ti skype : hotflybeatz
Д,
имав една теткица во комшии, што цел живот беше дебела.
Значи, 150-160 кила сигурно. Свадбарките колку бутов и беа. И ја гледам вчера истата жена, после долг период, скоро упола од тоа.
Значи не скоро, абе скроз. Чак и слаба е според стандарди на баба ми.
Се враќам дома, се фино лепо, и кажувам на мајка ми, и мајка ми ми ја раскажува најчудната успешна прича за слабеење икад, што и се десила на типкава за да стигне до таму.
Е сеа, дотичнава си купила онакво од топшоп шо го рекламираат, со два ластика од страна шо е и платформа. И почнала да вежба. Одма, уше на втор ден и се откачил ластикот од доле и ја бапнал по фаца притоа кршејќи и заб и дел од долна вилица.
Дотичната завршува на максилофацијална, два оперативни зафати. После тие 3 месеци само супа смеела да јаде. И ослабела.
Пичку матер.
Важно се пофали дека работиш во канцеларија![]()
Па ете зошто никој не го слуша кога се смееУсисава со усисивач![]()
Одамна се има пофалено за тоа. Уште кога раскажуваше како се смеел на Џонтра на постовите.Важно се пофали дека работиш во канцеларија![]()
Значи сега новост е само усисивачотОдамна се има пофалено за тоа. Уште кога раскажуваше како се смеел на Џонтра на постовите.
Ова ме потсети на една случка исто поврзана со фејсбук пред едно 2-3-4 години татко ми тогаш сериозно замараше за фејсбук и една вечер ми вика мене ај бе да глеам слики од колеги едно друго и му викам батали ме мене ене ти го брат ми он нека ти покажува.
И го вика и ај овој се пушта од кај него на фб и бараат колеги на татко ми, најдоа еден и брат ми му вика ама на овој не можеш да му ги гледаш сликите и Душко му вика зашто? и брат ми му враќа па треба пријател да ти биде и изгубениов ни две ни три па колега ми е од работа!!!!![]()
со вакви се допишувам да му јебем![]()
за плачење не за смеење![]()
http://bfy.tw/Le0
Живееш во филм дека ти си паметниот во муабетот?