Пост на кој сте се изнасмеале

Само Депортиво Бабиќ имаше пишано педерот. :D

Еве и јас имам некои тестови. Имам и многу добар состав за реализам можам да го постирам и него

file:///C:/Users/Acer/Downloads/03-Makedonski-jazik-2012-avgust-1-1-1.pdf

file:///C:/Users/Acer/Downloads/matura-2012-avgust-1.pdf

file:///C:/Users/Acer/Downloads/Kluc_makedonski_jazik-2012.pdf
Добааар :pos:

Среќа немам никој во канцеларија иначе до сеа ќе бев без работа. Ти не знаеш колку се смеам....
Д,

имав една теткица во комшии, што цел живот беше дебела.
Значи, 150-160 кила сигурно. Свадбарките колку бутов и беа. И ја гледам вчера истата жена, после долг период, скоро упола од тоа.
Значи не скоро, абе скроз. Чак и слаба е според стандарди на баба ми.
Се враќам дома, се фино лепо, и кажувам на мајка ми, и мајка ми ми ја раскажува најчудната успешна прича за слабеење икад, што и се десила на типкава за да стигне до таму.
Е сеа, дотичнава си купила онакво од топшоп шо го рекламираат, со два ластика од страна шо е и платформа. И почнала да вежба. Одма, уше на втор ден и се откачил ластикот од доле и ја бапнал по фаца притоа кршејќи и заб и дел од долна вилица.
Дотичната завршува на максилофацијална, два оперативни зафати. После тие 3 месеци само супа смеела да јаде. И ослабела.
Пичку матер.

Одамна се има пофалено за тоа. Уште кога раскажуваше како се смеел на Џонтра на постовите.
Значи сега новост е само усисивачот :icon_lol:

Ова ме потсети на една случка исто поврзана со фејсбук пред едно 2-3-4 години татко ми тогаш сериозно замараше за фејсбук и една вечер ми вика мене ај бе да глеам слики од колеги едно друго и му викам батали ме мене ене ти го брат ми он нека ти покажува.
И го вика и ај овој се пушта од кај него на фб и бараат колеги на татко ми, најдоа еден и брат ми му вика ама на овој не можеш да му ги гледаш сликите и Душко му вика зашто? и брат ми му враќа па треба пријател да ти биде и изгубениов ни две ни три па колега ми е од работа!!!! :vozbud:

Не може да не го сакаш човеков бе. Цар си! :pos::pos::pos:

со вакви се допишувам да му јебем
image.jpg

image.jpg
за плачење не за смеење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom