Пост на кој сте се изнасмеале

А јас мислев дека си само еден добар ученик, кој се занел во решавање задачи по математика па не го погледнал саатот :(

Математика е губење време после толку години школовање, испити, спремања и учења, никогаш до сега не сум порачал квадратен корен од 10 ќебапи ни р на квадрат по Пи ж’та

Математика е губење време после толку години школовање, испити, спремања и учења, никогаш до сега не сум порачал квадратен корен од 10 ќебапи ни р на квадрат по Пи ж’та
Ова треба да се запише негде...

Квадратен корен од 100 - ќебапи и квадратен корен од 1 - литри ж’та е таман.

Нареден пат Пи по една половина
Никако повеќе. Не е добро за здравјето.

Ве мрзи еден пост да најдете :D ping Io Sono Interista

1231j6p.jpg

Едно од најјаките работи во последно. :pos: Stewie Griffin
Не бе легенда е :cuc: врати се @nesсafe

Значи не како изгледаат во живо, туку каква слика ви оставаат на форумов.
Коментари не се потребни, пошо нели, сликата илјада зборови била :pipi::D

Ево прв ќе почнам.. и нека биде се во границите на хуморот. :love:

MIKI1
pop.jpg

Продолжете ја низата :pos:
:pos:

Да продолжиме со легендиве од форумов, на ред е добропознатиот забегитис од почетоците на форумов, Небо66. Небо666 беше член што секој втор ден отвораше некоја отров тема во која или Ајнштајн или Тесла не беа во право :icon_lol: ја имав честа да ми биде колега во прва година на факултет каде што со неговата експертиза едвај некако извади 6 физика :ROFLMAO:

Една од неговите врв теми беше фан клуб на РК Јуниверс од Гостивар каде што играше неговата платонска љубов Дениза.

Темата кулминираше со овој пост каде што Небо открива зошто црните спортисти се поуспешни од белите и токму поради тоа Кометал Ѓорче Петров со иле го победил РК Јуниверс а не затоа што ова било судир на екипа екс европски шампион со полупрофесионални девојчиња ракометарки :icon_lol:

ne ne,temata si e kade sto i e mestoto,vo ostanati sportovi.

kade ima vo sportska sala (na zatvoreno) sonce?
Toa deka temnite tela polesno ja privlekuvaat toplinata e tocno,no tocno e i toa deka temnite tela polesno ja oddavaat toplinata.
Sto znaci deka crnkata imala pogolemo ladenje od nekoj igrac na UNIVERS.

Lugje,ako znaete nesto za univers,so kogo ke igra i slicno,pisete tuka

:cuc:

Читајте ја цела тема, нема да зажалите.

После банот направи јузер Антиматерија, па Агора, и сега којзнае кај е. Некој на форумов имаше пишано дека завршил во Бардовци, не знам колку е точно.

gref ste napravile sto ste go banirale :D

Sent from my U8180 using Tapatalk 2

Да продолжиме со легендиве од форумов, на ред е добропознатиот забегитис од почетоците на форумов, Небо66...

Дај отворете тема за "легендарни теми и ликови на кајгана" (еве вака можи да се вика), и не мора да бидат сите ЧДА, можи и сериозни да има што вреди да се прочитаат, што имаат историска вредност за ние што сме ги пропуштиле :):D

Дај отворете тема за "легендарни теми и ликови на кајгана" (еве вака можи да се вика), и не мораож да бидат сите ЧДА, ми и сериозни да има што вреди да се прочитаат, што имаат историска вредност за ние што сме ги пропуштиле :):D

Форумски цитати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom