Пост на кој сте се изнасмеале

Срце мори оно! Кога би немала нозе, комотно би можела да биде облак (рецимо):ROFLMAO:

1378713_728771067140202_1254629426_n.jpg
(y)
ПРСНАВ:pos::pos:

Е има да се тепам ! Преку Стојнемирка доле ми е од такви лигави гомна ко неа , што нели само како другарка ти е , а да и се може би те изела! ПА добро бре краво една кравосана гледаш дека е зафатен , а патем и ако сакал нешто со тебе одамна ќе го направел , сигурно нема да чекал да фати девојка па да му текне дека постоиш!Да ти ја ебам тоа фацата дефектна , :mad: подобро тргни си се на време да не биде весело после! И аман нек ти дојде во тоа пилечиот мозок ,дека он ме сака мене , со мене е во врска! Не со тебе ! И погоди на кого му се јавува уште не расонет ? На мене!А ти драга кокошко седи си со празни раце и онака само тоа и ке ти остане на крај! АЈТ!

That escalated quickly

Fakulteti Fakulteti-mk
Зошто луѓето пишуваат со лева рака?

Renton Mark oti se deca na gjaolot. Zatoa doma sekoja vecer gi stavaat pred ikona da spijat, a koga odat na uciliste profesorite gi tepaat so metalni pracki za da se naucat da pisuvaat so desna.

Ненад Шопоски ma daj postedime od takvi babini devetini

Renton Mark aa misli si ti. Mene taka me izlekoja. I vecerta pred da pocnam da pisam so desna, mi se pojavi na son Sv.Petka i me namacka so nekoja tecnosta i rakata pocna silno da sveti, a koga se razbudiv mi bese mnogu zeska i koga otidov vo wc mojot penis go fativ so desna, a ne so leva i tuka stana presvrtnica i stanav desnicar.

edit, има дополнување:
Nenad ti moras da se pokaes ako sakas portite od nebeskoto kralstvo da ti se otvorat. Moras da se potroduis da stanes desnicar oti levacite se lugjeto na zloto. Tie go nosat brojot 666 na tilot od glavata (odi pogledni se vo ogledalo ako ne veruvas) i se sorabotnici so satanata i onoj na koj ne smee da mu se spomnuva imeto. Zatoa tolku malku ve ima na svetot, zatoa sto seuste dobroto go nadvladuva zloto. Ama mora da se borime nie i da vrsime propaganda i da se unistat site levaci zosto mozi obratno da se desi. Stani sega i odi do nekoja crkva zapali svekja za grevovite ili seci gi dlankite i promeni gi. Neka zastitnikot na desnicarite bide so tebe mlada duso.

Во темата "8 Типови на Форум Корисници"

И мене ме нема, фала чао пријатно ке се одлогирам и љут сам ви на сфи Ваз(нели ск иде рима нешто праз, газ, маз)

Има и онија што само чекаф некој нешто да погреши и да цитираф сс иди легни си ти си пијан, ај преведи,гугл транслејт...
Има и такфи што лечиф комплекси, никој и ништо у реалност а јаки на тастатуру,ударање у груди,пуцање прслуци,сестру пцување
Има и такфи какфи што нигде ги нема

Ѕвер е Кумановецот :D

Во темата За патријархот Вартоломеј МПЦ е парацрква

Всушност тоа е она што тие го сакаат цело ова време и векови наназад.Мајката на Православните цркви да стане католичка за некоја друга да дојде на нејзино место,но вистината е таа дека Македонската е меѓу најстарите цркви на крај краева и првата христијанка во Европа била Македонка а тоа нив ги боли,како некој толку мал да биде многу поголем од нив толкави држави.. за поттсетување Македонската црква е создадена 6 века пред Српската,и ете тоа е она што викам дојде време ќерката е постара од мајката.. ама како ? епа ете е и точка.МПЦ треба да остане тоа што е,додека постои и она и Македонија и последниот Македонец,не е воопшто важно дали Вартоломеј рекол дека ние сме нехристијанска или овој другиов Иринеј рекој дека сме нивна парацрква,Господ сака вера во него и негово почитување не сака вакви вартоломеи,иринеи,мирко,петко,станко и останати искомплексирани индивидуи кои неможе да го доведат својот духовен живот до степен до кој Оној во кој веруваат го бара тоа,и кога ќе размислиш ете зошто Западот секогаш ќе биде пред Истокот,затоа што Истокот никад не бил,не е и нема ни да биде сложен,заради ете ваквии како овие иринеи и вратоломеи што создаваат меѓуверски со тоа и меѓудржавен/и раздор/и,крив е западот,па не крив ете кој е,секогаш имало некој вартоломеј и некој иринеј низ историјата.. MПЦ till the end:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Многу смешно,еве од стол паднав.

Ај пошо си приглупа особа ќе ти објаснам што е смешно во постот.Прво смешно е што некој мисли дека сме најстар народ на светот,второ дека православието се врти околу нас и дека цел свет е против нас,и трето дека сите православно цркви се свртени против МПЦ само затоа што таа е лулка на православието

Ај пошо си приглупа особа ќе ти објаснам што е смешно во постот.Прво смешно е што некој мисли дека сме најстар народ на светот,второ дека православието се врти околу нас и дека цел свет е против нас,и трето дека сите православно цркви се свртени против МПЦ само затоа што таа е лулка на православието
Фала глупчо, и пак не ми е смешно,ебате тоа,ова со црквата е озбилна тема,а не смешки.и молим те не ме цитирај,не за друго да не ја усреуамо темава,ако имаш некој проблем,пп ти стои на располагање.

Во темата За патријархот Вартоломеј МПЦ е парацрква

Всушност тоа е она што тие го сакаат цело ова време и векови наназад.Мајката на Православните цркви да стане католичка за некоја друга да дојде на нејзино место,но вистината е таа дека Македонската е меѓу најстарите цркви на крај краева и првата христијанка во Европа била Македонка а тоа нив ги боли,како некој толку мал да биде многу поголем од нив толкави држави.. за поттсетување Македонската црква е создадена 6 века пред Српската,и ете тоа е она што викам дојде време ќерката е постара од мајката.. ама како ? епа ете е и точка.МПЦ треба да остане тоа што е,додека постои и она и Македонија и последниот Македонец,не е воопшто важно дали Вартоломеј рекол дека ние сме нехристијанска или овој другиов Иринеј рекој дека сме нивна парацрква,Господ сака вера во него и негово почитување не сака вакви вартоломеи,иринеи,мирко,петко,станко и останати искомплексирани индивидуи кои неможе да го доведат својот духовен живот до степен до кој Оној во кој веруваат го бара тоа,и кога ќе размислиш ете зошто Западот секогаш ќе биде пред Истокот,затоа што Истокот никад не бил,не е и нема ни да биде сложен,заради ете ваквии како овие иринеи и вратоломеи што создаваат меѓуверски со тоа и меѓудржавен/и раздор/и,крив е западот,па не крив ете кој е,секогаш имало некој вартоломеј и некој иринеј низ историјата.. MПЦ till the end:)

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA леле јако, се прснав од смеа АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom