Пост на кој сте се изнасмеале

Читам нешо за немирите во Турција, гледам видеа, се нервирам... и
dystopian напиша:
Освен ако не си саркастична, ми се допаѓа што не сум единствен со вакво, по малку сулудо размислување. Јас најискрено сметам дека човештвото може да живее во мир само ако не окупираат вонземјани и некако, со судни маки, успееме да ги поразиме (се разбира, со милијарди човечки жртви, инаку ништо од мирот). Но, со оглед на вакуумот на моќ кој би се создал по победата над таа рандом интергалактичка империја, повторно не сум сигурен дека тој светски мир би траел долго време.

Друго 'чаре' нема. Безброј револуции и "победи над злото" се случија низ годините, луѓево испеаја стотици Wind of Change песни, а цело време работите одат во надолна линија.

Јебига. :D
Која интергалагктичка империја бе?! Ние со Шипоиве не можевме на крај да излеземе, камо ли со Дарт Вејдер.

Ми го разубај денот, :LOL:

Која паника имаат дигнато матурантиве, тое е чудо едно :LOL:
Последните 10 - 15 страни се комедија, кој ја чита темата за Матурантите знае за што зборам :D
слушнав нешто пуштале до вц по 3 пати,али те следел некој до вц..точно?
со снајпер те следат

^За глупости креваат паника,ама ај после тие глупости што ги тропаа низ нетов тие што требаа да прават екстерни ова е improvement

не сум у паника,само смислувам као да препишувам :D

Што би рекле нашите браќа Ердоганци и некои младопечени вахабии: Курва и педер развратнички водат љубов на улиците низ Турција. Прилог, фото.
970454_599860466714070_471553075_n.jpg
:pos: (y)

Затоа тука се Milannews.it илиTuttomercato нема потреба и од пишување на една вeст која ја има секаде. :icon_lol: Тоа е само губење време, aма деца знам досадно ви е. :D

абе "дете".. како сакаш :) ја овоа го правам веќе 4 год а за вака кој каде сака нека си чита.. никој нема да ме натера да престанам :) ако тебе тоа лично ти смета - само ингорирај го и готово :)
ја барем за мене си го вежбам англискиот (а и италијанскиот) преку блогот, за другите -
bas-me-zabole.gif

:)

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom