Колку време сте немале секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Adam Sandler
  • Време на започнување Време на започнување
мене не ми е јасно што те интересира тебе што со кого ќе правам ??? мој живот , моја работа , мои одлуки
Па со оглед колку време поминало воопшто не е чудна твојата раздразливост или осетливост, или народски кога ке речат види ја оваа како е попиздена од сабајле, изгледа вчера нема добиено порција. Па замисли 2 години да постиш.
Инаку искрено што е до мене ако сакаш во целофан завиткајсија. Онака си правиме муабет, веке кога спомна.

Eve veke 1,2,3,4,5,6,7 sekundi

Ти да имаш со првата немијана циганка шо че ја сретниш денеска , оти не пребираш , ебате логиката.

Не се прави паметна :) Едно е да не пребираш и да се ебеш со ќоро и сакато, друго е критериумите да ти се до небо и да го бараш принцот на бел коњ кој што ќе има тело,пари,карактер,харизма итн итн.

Ова генерално за женскиот пол btw, не за тебе ;)

Не се прави паметна :) Едно е да не пребираш и да се ебеш со ќоро и сакато, друго е критериумите да ти се до небо и да го бараш принцот на бел коњ кој што ќе има тело,пари,карактер,харизма итн итн.

Ова генерално за женскиот пол btw, не за тебе ;)

и не се прам паметна , ти овде ми продаваш пуфки.:P , ебење е , и да е со коњо убо че ми дојди , не мора да го зеам за маж..

~ 9 months and counting.

Не дека сум немал шанса. Него дека не ми личел на принц. Хештег High Standards, low self-esteem.

и не се прам паметна , ти овде ми продаваш пуфки.:P , ебење е , и да е со коњо убо че ми дојди , не мора да го зеам за маж..

да де,исто ко да купуваш мастики од продавница........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom