ајде еве ви нешто што не е поврзано со блог...
НАГРАДНО ПРАШАЊЕ: Што е чудно на сликава?

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ: Што е чудно на сликава?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема бе толку е ние ко стара гарда(комити)треба полека да бегаме од фан клубов,нови деца идат,спремни да искуцаат 53456 поста у еден ден.
Требаше со Пипо,Неста,Сидорф,Гатузо да се повлечеме,незнам што се заебаваме и ние.
Barem edno 'dobredojde' da imase od vasa strana..inaku ve citam od poodamna,cesto,skoro sekoj den,ali ne sum kometiral,osven 2-3 pati..nezabelezano od vasa strana.
Ako precam i zafakam mesto,vednas ke izbrisam account i nema da pisuvam vo fan klubov.(i ne sum dete,i tebe nisto ne te pravi pogolem fan na klubov,ili sprotivno)
Затоа тука се Milannews.it илиTuttomercato нема потреба и од пишување на една вeст која ја има секаде.јок) почни и ти сега, па после 4 години јас ќе те прашам истото
бтв тебе ако ти е помило некој од странските медиуми да те информира, тогаш нп.. тука има некој "твој", па сега...![]()
Ako precam i zafakam mesto,vednas ke izbrisam account i nema da pisuvam vo fan klubov.(i ne sum dete,i tebe nisto ne te pravi pogolem fan na klubov,ili sprotivno)
Затоа тука се Milannews.it илиTuttomercato нема потреба и од пишување на една вeст која ја има секаде.Тоа е само губење време, aма деца знам досадно ви е.
![]()
Затоа тука се Milannews.it илиTuttomercato нема потреба и од пишување на една вeст која ја има секаде.Тоа е само губење време, aма деца знам досадно ви е.
![]()
Петанга во Џенова ќе е прв тим...во милан ќе грее клупа или во најдобар случај ќе изигра 5-6 натпревари...така да боље да иде во џенова да игра прв тим..па ако го бива толку ќе се врати...hahahaha pisav nekoj post pogore, znam deka kucka koga togas kje dojde na pozajmica ili najdobar slucaj kosopstvenost, kje me iznenadat ako go kupat. mada bolje e od muntari, ama daaaaaaleku od soliden igrac, a ako si go daeme petagna da Zmie u genoa e loso, posto detevo ima potencijal. Prerodbata prodolZuva(cuda treba da se desat da zalicime na ambiciozen tim narednata sezona).