Пост на кој сте се изнасмеале

Уште да го имаше смислено Атентаторов ова и супер ќе беше...Реченицата долго време хара низ македонскиот интернет простор, дури има и фб група со такво име http://www.facebook.com/pages/Пишув...уси-пишува-ГАЛЕБ-па-не-летаат/191161487593063

Али нема веза, и онака сите постови на дотичниот се уствари фб групи или статуси, извадоци од некој споменар или некои одамна преџвакани финти...Едноставно не е во состојба да смисла своја сопствена оригинална заебанција, а од друга страна очајно сака да биде духовит и забавен, па затоа ресавската школа му е единствено решение.

1. Kajgana
2. Оригиналност

You may only have one.

Има оригинални ликови тука што се свои, не туку вадете некои излитени англиски фрази.

Tие што уште имаат разбирање за ова што се случува сега, и викаат дека ова е циклус кој морал кат тад да се деси се у право, циклус е, ментсруален, Интер еднаш месечно победува ... а некад и касни.

:pos::pos::pos::pos:

Има оригинални ликови тука што се свои, не туку вадете некои излитени англиски фрази.

happy-oh-stop-it-you1.png

Dear K,

те замислувам после 20 години. Kajgana 3D. Секој подфорум нов кат, секоја тема нова врата. Комуницираме холограмски, типкање и аудио/видео. Се среќаваме по ходници, си делиме прегратки наместо лајкови. Фан-клубовите навивачки дотерани, Филм и ТВ соба со големо платно за да гледаме филм заеднички. Секакви ликови и фрикови. Виртуелно доживување.

Кајги, вети ми дека ако дојде ваков ден ќе имам пристап до вратата за лифтот, за да го турнам beneamata низ неа.

ок, уште колку теми ке отвореш за да питеш дека колкава е платата?
Плата во Алфа Електроникс

Водител на продажба - бренд продавач

Работа во кабелски оператори?

Пракси по банки - корисни за вработување или не?

Плати во Енмон?

сите тие теми се од тебе и у сите питаш колкава е платата. мене ми иде да се запитам: тебе работе ти се и шо уствари ти се работе? имаш некоја идеа нешто оформено шо сакаш да работеш или не?
:pos:

Па во прв момент то се силни емоции, возбуда.. јас лично на синот му удрив шамар од возбудата,али после кога ќе поминат неколку непроспани ноќи кога ќе размислиш убаво, се чуствуваш некако извишено... не само духовно, туку и физички, светот станува помал, одеднаш гледаш боји и облици кој не си ги примеќал порано... музиката која до тогаш си ја слушал, сега добива ново значение, нови пораки проткаени низ нотите и текстот.... го изгубив тој обичниот јебачки поглед и сега имам смирен но продорен поглед истовремено и милостив но и строг... не можам да си се изнагледам на огледало бе!.... За некоја година кога ќе станам админ, веројатно ќе можам и да лебдеам над земјата и да воскреснувам мртви.

Teшка 'будала' е.. :pos:

Ти ги мислиш кајгана членовите дека имаат поголем број на чевли од коефициентот на интелигенција па неможат да разберат кое од каде е или пак не прочитале нешто на фб .Тиа глупости јас што ги пишам се зобрувани во чаршија во кафиќи со пријатели .......
Тиа додека некој ги напише на фб многу луге како мене зафркавале народ .
Ти ако мислиш дека тиа што ги правеле тиа групи на фб дека они ги измислиле, имаш мозок кикиритка .
Иначе јас колку што имам глупости измислено толку нема БИБЛИЈАТА зборови .

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom