@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
Anco не чека маслинка, плукнат пастув како Тито. А бе, браварска работа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Anco не чека маслинка, плукнат пастув како Тито. А бе, браварска работа...
Види Леандра, ако имаш што да кажеш паметно и да ни презентираш листа-прави го и аргументираj си го ставот, но ако просто денес ти е денот,коj секи месец иде на женската популациja на планетата под определена возраст, тогава избиваj комплексите си некаде другаде.
Ти евиденција да не ми водиш? Јас па во календарче си запишувам си го арчам, еве ти ќе ми памтиш да не се трошам.
ама најинтересна е со оној копарот-Најаки се бугариве шо мислат дека ќе излезат на крај со Леандра![]()
Подобра опција е ореви да земеш да садиш. Таман за 2 години ќе умреш од глад, ама ќе можат барем сандак да ти направат од орев, сите да ти завидуваат.
Тогаш зошто го стави тука?(иначе не е смешно, признавам)![]()
За лајкови.Тогаш зошто го стави тука?![]()
Јас не ни можам да ја видам сликата.![]()
Сум заборавил да обелажам на што сакам да посочам. Последна активност: пред 11 минути, постот пишан пред 8 минути. Дух на Кајгана!
(иначе не е смешно, признавам)![]()
на масата во ЕУ,пристигна најновото барање на Бугарија,
за признавање и патентирање на Бугарската путка,
како Бренд чистокрвен бугарски со најевтина цена во ЕУ.
За таа намена покрај барањето се испратени и неколку илјади бугарски млади путки по ЕУ да го докажат квалитетот на нивниот добро познат Бренд а тоа ќе го работат времено со промотивни цени а некој и бесплатно за доброто на Бугарија.
Самата Бугарска влада очекува позитивно решение од ЕУ по ова прашање и брзо прзнавање на Путката за бугарски Брент.
Од добиени информации засега нема за овој нивни производ,негирања од комшиите,се очекув и тие да го признаат како уникатен бугарска путка во ЕУ-НЕЈЕВТИНА.
Сум чул за овој Јосиф Багери. Прадедо му е прочуениот Цветан Катерпилари, градежник од Мала Река.
абе само МАКЕДОНЕЦ троши 2000 калории на секс
200 на самиот чин и 1800 на фалење