Пост на кој сте се изнасмеале

Види Леандра, ако имаш што да кажеш паметно и да ни презентираш листа-прави го и аргументираj си го ставот, но ако просто денес ти е денот,коj секи месец иде на женската популациja на планетата под определена возраст, тогава избиваj комплексите си некаде другаде.
:pos::pos::pos:
leandra и GinaS
Како бе во ист ден ве погоди, пу пу, туку ај ќе помине скоро само не се напрегајте многу арно ли?
:pos:

Ти евиденција да не ми водиш? Јас па во календарче си запишувам си го арчам, еве ти ќе ми памтиш да не се трошам.

лудо се забавував на темава (y):pos:
http://forum.kajgana.com/threads/БУГАРИЈА-ЕУ.16844/page-71

Најаки се бугариве шо мислат дека ќе излезат на крај со Леандра :pos:
ама најинтересна е со оној копарот- :pos: ги демне и брка „злите духови “ ко поп со темјан
и што е најважно - делува
направи тотална чистка

Шовинистичките постови на Ulbrecht во Љубов и секс. :icon_mrgr:

Од темата:Проект на владата за самовработување

Подобра опција е ореви да земеш да садиш. Таман за 2 години ќе умреш од глад, ама ќе можат барем сандак да ти направат од орев, сите да ти завидуваат.

kajgana_ghost.jpg

Сум заборавил да обелажам на што сакам да посочам. Последна активност: пред 11 минути, постот пишан пред 8 минути. Дух на Кајгана! :vozbud:

(иначе не е смешно, признавам) :D

kajgana_ghost.jpg

Сум заборавил да обелажам на што сакам да посочам. Последна активност: пред 11 минути, постот пишан пред 8 минути. Дух на Кајгана! :vozbud:

(иначе не е смешно, признавам) :D
Јас не ни можам да ја видам сликата.
Дефинитивно станува збор за дух.

на масата во ЕУ,пристигна најновото барање на Бугарија,
за признавање и патентирање на Бугарската путка,
како Бренд чистокрвен бугарски со најевтина цена во ЕУ.
За таа намена покрај барањето се испратени и неколку илјади бугарски млади путки по ЕУ да го докажат квалитетот на нивниот добро познат Бренд а тоа ќе го работат времено со промотивни цени а некој и бесплатно за доброто на Бугарија.
Самата Бугарска влада очекува позитивно решение од ЕУ по ова прашање и брзо прзнавање на Путката за бугарски Брент.
Од добиени информации засега нема за овој нивни производ,негирања од комшиите,се очекув и тие да го признаат како уникатен бугарска путка во ЕУ-НЕЈЕВТИНА.

Чичко Анчо, експерт за Бугарки.

Сум чул за овој Јосиф Багери. Прадедо му е прочуениот Цветан Катерпилари, градежник од Мала Река.
Сега веќе знам чив роднина е Владимир Амортизери од Тресонче !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom