Пост на кој сте се изнасмеале

Уште да го имаше смислено Атентаторов ова и супер ќе беше...Реченицата долго време хара низ македонскиот интернет простор, дури има и фб група со такво име http://www.facebook.com/pages/Пишув...уси-пишува-ГАЛЕБ-па-не-летаат/191161487593063

Али нема веза, и онака сите постови на дотичниот се уствари фб групи или статуси, извадоци од некој споменар или некои одамна преџвакани финти...Едноставно не е во состојба да смисла своја сопствена оригинална заебанција, а од друга страна очајно сака да биде духовит и забавен, па затоа ресавската школа му е единствено решение.

Ма, не.

Мене да ми се закануваат ?
Jас батка не ебам жива сила .
Оваа го имаше она на зид па си викам де да не ја познава некој .
http://www.facebook.com/stefani.kolaroska?fref=ts
п.с Мене Урко ми го чува грбот не ми може никој ништо .

Исламот не е вера, Исламот е Религија, бидејќи има само еден дел во Исламот кој се нарекува Иман, кој во превод од Арапски значи Верување, кој термин може да се поистовети со вера, бидејќи Ислам е голем поим, нема ситница, или детал во животот на еден човек за која или за кој Исламот е дава објаснување и Упатство!!

Исламот е Менаџмент на Животот!!

Менаџмент !

Уште да го имаше смислено Атентаторов ова и супер ќе беше...Реченицата долго време хара низ македонскиот интернет простор, дури има и фб група со такво име http://www.facebook.com/pages/Пишув...уси-пишува-ГАЛЕБ-па-не-летаат/191161487593063

Али нема веза, и онака сите постови на дотичниот се уствари фб групи или статуси, извадоци од некој споменар или некои одамна преџвакани финти...Едноставно не е во состојба да смисла своја сопствена оригинална заебанција, а од друга страна очајно сака да биде духовит и забавен, па затоа ресавската школа му е единствено решение.
Ти ги мислиш кајгана членовите дека имаат поголем број на чевли од коефициентот на интелигенција па неможат да разберат кое од каде е или пак не прочитале нешто на фб .Тиа глупости јас што ги пишам се зобрувани во чаршија во кафиќи со пријатели .......
Тиа додека некој ги напише на фб многу луге како мене зафркавале народ .
Ти ако мислиш дека тиа што ги правеле тиа групи на фб дека они ги измислиле, имаш мозок кикиритка .
Иначе јас колку што имам глупости измислено толку нема БИБЛИЈАТА зборови .

Ти ги мислиш кајгана членовите дека имаат поголем број на чевли од коефициентот на интелигенција па неможат да разберат кое од каде е или пак не прочитале нешто на фб .Тиа глупости јас што ги пишам се зобрувани во чаршија во кафиќи со пријатели .......
Тиа додека некој ги напише на фб многу луге како мене зафркавале народ .
Ти ако мислиш дека тиа што ги правеле тиа групи на фб дека они ги измислиле, имаш мозок кикиритка .
Умре циганката а?

Ме изнасмеа да си ебеш векот. :D

Пост на кој сте се изнасмеале да се наоѓа во темата "Пост на кој сте се изнасмеале".....quipyyyyy

Capture.JPG

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom