Пост на кој сте се изнасмеале

Болдот. Објаснува каде го јадел најубавиот хамбургер :D :cuc:

Најлош од мекдоналдс прошлава година, ме прелажа системот да земам три хамбургера за 100 денари. Порано јадев често па си викам ај да пробам пак одамна не сум јадел. Коа земав и коа пробав, тоа лепчето прегорено, плескавицата од што беше лоша не знаев дали беше препржена или непржена... no comment.

Најубаво у трета година на екскурзија у Будимпешта, првпат влегов у Бургер Кинг таму. Земав голем хамбургер, па кога го пробав тоа беше најсочното, најрајското нешто создадено на планетава. Јадеш и осеќаш како да си фараон во египетско кралство, опкружен од безброј девици кои непрекинато те галат, додека во позадина слушаш жубор од фонтана која тече директно од реката Нил, обземајќи те во рајските благодети кои ги нуди твојата лична пирамида која го носи твоето име...

А вториот пат кога го пробав истиот хамбургер... исто :гик:

:pos::pos::pos::pos:
Хахахахахаха, не можам, значи стварно не можам хахахаха! А бе го убивте човекот!:pos:
Реакцијата на Чилеанците после отварањето на темата од страна на Mario Gómez :
chileans_celebrate.jpg

c15_24753429.jpg

Јајцата ми се тресат ко камбани
Доле влада,горе високо
Чафки летаат по небеско сивило
Млад старец тивко се дереше
Кај ви е младоста беееееееее
На дрвен камен седеше
Брат му дрвен коњ јаваше
О зошто,зошто не се јави

Ти ебам бројот од подкошулата
Три рала чорапи за тебе искинав
Зошто о зошто остана кошула недоплетена
Мамурни утра со испревртени лица
Твојата тродиемнзионална фаца насекаде ми се појавува
Зошто о зоштоооооооооо!

;)
ИНТЕРЕСНО(y) ама воедно и ме насмеа:icon_lol:

Ептен смееш. На Даниел Крег одлично му лежат улоги на мануелни работници -- на пример као некој молер од Св. Николе. Замисли го у Крег у плав раднички комбинезон и цуцул капа од новина. Пали цигара и на светиниколски промрсуе: „Газда дај бе тури по едну ракију, не се прај на Џемс Бонд, да га ебу.“

:pos:

На крај на првото полувреме коментаторот на Сител изјави:

"Ова беше нашето најлошо полувреме одиграно на ова светско првенство"

Да точно.
Али пази парадокс во исто време беше и нашето најдобро полувреме одиграно на ова светско првенство.

Парадоксот на dragonsky.

Откако почна Миркуловски да ги пие тие соковите на растварање што ги рекламира, во ужасна форма е...
Чиста вистина, умрев од смеење :pos: Како само му текна :icon_mrgr:

Брииииј која стока е Столе еј овој што го бутна еве го слета кај мене хахаха

Смешно е пошо си ја замислив ситуацијата во глава, а особено смешно, пошо немав струја, не гледав и само кога го прочитав ова, во глава ми се направи мини цртан филм...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom