RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Шундовски по прогласувањето за мен оф д меч :
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шундовски по прогласувањето за мен оф д меч :
![]()
Која стрина е овој тренеров на Данска еј ццц пострина фаца од сите стрини на планетава има.![]()
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишето![]()
Абе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?![]()
ало ало, прием?!?!До ден денешен чекам. Немам Телевизија и телефон,а неможејќи уште да чекам си уклучив бежичен интернет.И од него сега се јавувам.
Еј луѓе а од дома го знаат Филип дека игра ракомет или му рече со бате ќе одам на екскурзија?
JAS VO STRUMICA NA NIVA so zenska
ovdeka plavo farbana
KOG imav 17 godini
JAS SO KRAVITE ZAVCERA
SETO TOA BLAGODAREJCI NA IVAN ISCELITEL SO ME SPASI.................................................................................................................................................................................................................I NA BOGA..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................![]()
Педеро де ла Роса во Ферари
Хеики Ковалаинен се уште е без ангажман за 2013 година, откако по три сезони минати во Кетерхем не успеа да направи поголем пробив од пласманите под десеттото место.
Свештеник беЦрнецов мене ми личи на некој будистички свештеник, или као и да ги викаат. Веројатно е донесен да шири мир и хармонија меѓу играчите.![]()
Баба ми, мајка на татко ми ја мразеше мајка ми. Таа отишла кај некоја магиосничарка и и рекла да и помогне да ги раздели мама и тато. Таа и дала некои коски од умрена мачка со нокти од куче умрено и коса замотана од кобила пцовисана сето испрскано со крв и тоа требало да дојде во нашата куќа. Од тој ден од кога ќе е тоа во собата каде што спијат моите ќе престанат да се сакаат, ќе се караат и замразат. За сето тоа да се растури требало некои лажички и вилушки кои биле на гробишта закопани да се откопаат за да можат моите мир и други партнери да си најдат. А тоа што не се сакаат веќе не се поправа. Еве веќе 8 години се разведени. Но си ги најдоа среќите. Ете што може мајка да направи на син
И сеа? Труеже на трулежии и смрдоњи и мемлосани траури?
Земи нокт од сиф буф, лежано јајце кај потполошка, подметнато од чафка во седелце, со игла сламарница боцни се под леф лакот, истискај тринајсе капки крф во ѓезве старинско, бакарно, јајцето со иглата дупни го да истечи внатре, клај ноктот од буфот, на дрва од борови ветки зоври го и потоа однеси го на тазе копан гроб, полиј на земјата, кога ќе упие, земи во ветво крпче од земјата мокра, над огонот од ветките, да се суши, кога ќе се исуши и скорави, со толчник издроби го и пороси ги мајка ти и татко ти на гла. Ќе се растури маѓијата и ќе ти родат братче (па ако се легализира инцест, да не прашуваш и даље за љубовни совети).
Е како ти се ближи 18-ти роденден кога на профил си пишала дека си родена март 1994та?
Па и на Охридските автобуси пишува ''Галеб'' па не летаат !
Уште да го имаше смислено Атентаторов ова и супер ќе беше...Реченицата долго време хара низ македонскиот интернет простор, дури има и фб група со такво име http://www.facebook.com/pages/Пишув...уси-пишува-ГАЛЕБ-па-не-летаат/191161487593063
Али нема веза, и онака сите постови на дотичниот се уствари фб групи или статуси, извадоци од некој споменар или некои одамна преџвакани финти...Едноставно не е во состојба да смисла своја сопствена оригинална заебанција, а од друга страна очајно сака да биде духовит и забавен, па затоа ресавската школа му е единствено решение.
what you mean resavskata skola ?![]()
Препишувачка школа,нешто што само копираш или препишуваш...На пр. многу ученици се "ресавска школа" т.е препишуваат домашни и сл.![]()
Ресавска школа е школа позната по огромниот број препишани верски текстови.
Изразот се користи за некој што многу препишува.