Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.655
- Поени од реакции
- 31.885
Mило ми е ако сум те насмеал. Здравје фалза да имаш пошто е здравоПа богами за смеење е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mило ми е ако сум те насмеал. Здравје фалза да имаш пошто е здравоПа богами за смеење е.
Не без навреда, ама баш Исланд секогаш не реметеле во ракомет 9-10 порази имаме од нив, еднаш само ги елиминиравме за СП во Хрватска инаку живи не немаше против нив.Mило ми е ако сум те насмеал. Здравје фалза да имаш пошто е здравоИ сите останати
Eпа на таа победа се фатив јасНе без навреда, ама баш Исланд секогаш не реметеле во ракомет 9-10 порази имаме од нив, еднаш само ги елиминиравме за СП во Хрватска инаку живи не немаше против нив.
Ај шо ни изгоре поштата, уште ти фалиш
Што ќе врти на нив? Ju lutem nuk mundi Maqedonasve?
Pred eden mesec mi ispratija mastiki od Avstralija,a jas ne gi dobiv.Gospod gleda![]()
Значи сигурно знае дека си неинформиран пошто пратките се чуваат у таа кај Железничка...
Реакцијата на Igorcemk.
![]()
И секако кога Гетце ќе потпишит за најдобриот клуб во Германија и втор најдобар во светот.
![]()
![]()
Off topic:
Што му е филмот на Рафиз Алити со тоа капчето што не го вади од глава? Дали капчето има некаква симболика или е едноставно моден детал? Или можда има тртка на главата...или па под капчето се крие некаков предавател преку кој дотичниот комуницира со Големото Џиновско Кече?
Ја направил со повеќе гласови и гласал за дветеhttp://forum.kajgana.com/threads/apartmani-vo-berovo.66009/
Анкетата незаборавна:
DALI NAVISTINA BI MOZELE VO BEROVO DOBRO DA SI POMINETE?
- JAS MISLAM DEKA E ODLICNO MESTO ZA ODMORRR
- BEROVO E MIRNO MESTO I DOBRO E DA SE PROSETS NAKAJ EZEROTO MALCEEE
Немаш опција за НЕ и добро е да се прошеташ накај езерото малцееее![]()
Јас мислам требало да ја направи со пет опции:Ја направил со повеќе гласови и гласал за двете![]()
Од неофицијални извори дознаваме дека омилена песна на жена му на Рафиз била You can leave your hat on.
Харибо !А со што ќе ја полниш ? Со гумени бонбони ?
Во право си јас од двај чекам, али имам читано дека ептен многу јака работа бил сексот.
зависи од која страна на ку_от си
Тебе која страна највеќе ти одговара ?
Јас планирам главчето прво да им го ставам па потоа да го набутувам до јајца не гледам како поинаку би ебел освен на тој начин.
Eсапот дома на пазар не излегва