Пост на кој сте се изнасмеале

Крем за лице....сега почнав пошто морам, не се визи точак на -15 без грем, лицето почна да ми се распаѓа.

Гел за коса.... еднаш во 8мо знам дека кладов

Афтершејв..... морално..а и балзам знае да уигра

Гел за бричење.... користам паста... најубо ми е пошто се бричам со берберски нешо како овај
Burmax_stainless_razor_white_2.jpg

Восок за коса еднаш кладов ко ми беше долга косата
Гел за чистење........ШО Е ОВАА...првпат слушам

Тоа се оња лањана со кои се мачкаш по муцка и фацу тибам со памукче или чисто крпче за да истајш лања од истата.
Немат то в Прилеп, таму со бубаќ и ракија се праи то.

:pos::pos::pos: :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::pos:

Во темата Оштетената Коса:

c_big1100675.jpg
е ваков кур клавам на коса ....мајка ми ко го виде првпат ми вика шо кур клаваш ти на коса ми вика ?:pos: клавајте и нема да ви се оштетува

Толку јако се изнасмеав што моите мислеа дека сум добил некој напад :D.

Znaci ete se inspirav od forumot so stripovi za fudbal sliki muabeti (uste nekni) i resiv da napravam na primer dali Real ce go zeme Falkao, sto bi mislele precedatelot na klubot, zidan, murinjo, eden obicen muabet i indirekno ja so mislam. Ima i malce humor od Murinjo na kraj ce vidite :)pos: ) Malce macno mi bese na Paint posto mnogu dolga slikata treba da namalues da lepis od drug Paint i ako ne ti e mnogu dolgo se krati samo... i na pocetok malce po malce ja rasirav, ama possle mu najdov finta fintava e da go smalis prozorov skroz u dolzina samo toa dole za sirenje da se gleda i da vleces nadole. Taka so edno vlecenje pravis golemo sirenje u dolzina ;) Ubavo prasav dali spanski ili makedonski ama nikoj nemi odgovori i si rekov pouboo spanski kako sto mislev na pocetok, a za drugite spremiv TITLOVI. Mi rekoa u forumot kaj real da go staam im rekov ce ima malce i zezancii so kataloncive plus Falkao od Atletiko koj ce razmislis uste igra tamu pojce za ovde e i plus imase nekoi jadat gomna ne sum im cinel, ne sum pisal kirilica, ne mi bil normalen profilot bozem ova ona koj gi ebe bozem nifni e forumot demek madristi a nisto ne napisale ili napraile za Real nemaat nitu sal od Real se iznervirav :mad: Zatoa najavuvam povlekuvanje i penzioniranje od kajgana nema vise da se uklucam posleden pozdrav do tie sto me podrzuvale.
Прегледај го приврзокот 54405
Shakira na kraj :pos::pos::pos: haha kucka glupa :pos:

TITLOVI

Perez: Kolku talentiran fudbaler e ova momce Falkao... Da go kupam? Hmmm... ama kaj ce se smesti? 3 bombarderi vo edna ekipa vo napadot hmmm....

Perez: Zdravo Zidane sine, kaj si? Treba da zboruvame. Te molam dojdi vo mojata kancelarija...
Zidan: Zdravo Perez. Nema problem. Utre.

Perez: Zidane sine. Sto mislis.... da go kupam Falkao ili ne?
Zidan: NE ZNAM (na francuski)

Perez: Nemoj pak... gospode boze sine Zidane. Znaes deka ne zboram francuski. Zbori na spanski te molam!!!
Zidan: Izvini tate. jas...mislam... Ne znam iskreno... Zafrknato prasanje e ova

Perez: Ah... te molam... samo kazi mi DA ili ne? Odgovori mi pobrzo
Zidan: Verojatno ne. Falkao e kolumbiec ne e francuz. Benzema e podobar. Murinjo ce se zbuni so trojca napagaci vo napadot. Ama, zbori so nego.

Perez: Sto da pravam sega. Me zanima sto misli Murinjo. Dali se trojca vo napadot mnogu? Ili da go stavam Iguain na transfer marketot. Ili Benzema... ama Zidan mi kaza podrugo, ama Zidan e po malku lud go udri Materaci so svojata glava. Teska dilema... u picku mater

Perez: Murinjo sto sakas, da go kupam Falkao ili ne? Zamisli, Zidan mi rece deka ti ce si se zbunel so trojca fudbaleri vo napadot hahaha kakov lud covek. Kazi mi dali sakas ili ne uste eden fudbaler
Murinjo: Koj go rekol toa, Zidan? haha kakva baraba e Zidan. Jas zbunet? Murinjo? haha. Ama interesna idejava, ostaj me da razmislam malku...

Murinjo: Da da da, te molam i fala mnogu. Sekako deka sakam igrac kako Falkao. Ti samo kupi go Falkao i ne se sekiraj za nisto. Se e pod moja kontrola ama nemoj povece Audi koli na nikomu! Ja znam mnogu takticki. Ja ne sum Gvardiola od Barselona da bidam zbunet ;) Isto taka, ne sum peder kako Pike :))))
Немам коментар.

Старо е, ама пуканв :pos::pos::pos::pos:

1. Пред вас се три затворени вреќи. Едната е полна со јаболки, другата со круши, а третата е мешана со јаболки и круши. На секоја од вреќите е напишано грешка состав. Имате право да одберете една вреќа и да извлечете едно јаболко/круша без да гледате. Одредете што точно има во секоја вреќа.
Еј да бе. Ја мислев на секоја вреќа пишувало"ГРЕШКА СОСТАВ". -.-"

:pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgi,

Gotov sum vekje.
So edno devojche se dogovarame vekje 2-3 nedeli da se sretneme, da se utepame od ebenje, abe ova de ona, okej. Cetvrtokot doagja ona vo Skopje, taman. Jas poslednive denovi de izmoren, povekje denovi mrtov pijan, ali aj, pusti merak. Ja sobiram sabajle okolu 10, i ja nosam na kafe, prvpat ja gleam, vikam da ja zapoznam kolku tolku:D. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek:D. Pazi, poshto i gi falev kjebapite u Charshija, ja nosam u Charshija na ruchek, okej, sosem normalno. Posle bevme do City Mall, e tamu mi eba mater:D, nema veze dojde vecher ajde kaj kje izlezeme - kaj kje izlezeme ja nosam u Kapanan, ko baegji po kezhuell mesto:D, tamu se napivme malce, malce:D. Dojde 12 saat, aa vikam kje ti ebam mater, ajde begame u motel, taman, se soglasi, se vcrveni i mi se nasmea :). Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE:tapp:. Taa si zaminala sabajleto, arno ama na masata imashe pismo:D. Mi pishalla - " prekrasno hrchish" :D:D:D ...

Nikad nema da ja zaboravam deshavkava, bashka neam hrabrost pa da i se javam.

Toa e kajgi.

Хахахахахахахаха колку си ме изнасмеал не си свесен пријателе. А ептен ми беше тапа вечерта :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Наредната собиранка имаш цела вечер пиење на моја сметка (y)

со другарката онака другарски friends with benefits се плескаме таа врз мене скока едно 10 мин и и таман пред свршување туку свика како улава ааааааааааааааа.... и ја онаков што ти бидна :eek: а таа ми вика грч ме фати на ногата неможам да ја мрднам:( ....и наместо да свршам јас и ја масирав ногата добри 15 мин :facepalm:

Се смеам под перница да не разбудам некој :pos: Извини другар ама ме изнасмеа иако знам дека не ти било сеедно :cuc:

Ова е доста јако
Бевме кај мене а моите беа дома па на дечко ми му беше незгодно па ајде као заклучија ми вика братата(а кај мене никој не доага у децка)и ја заклучив што ја заклучив и ко за малер тогаш мајка ми се качи и она тропа на врата ја испаничив каде сега да се скрие тој??па ајде застана он позади врата и пробвам ја да отворам и сватив дека вратава се заглавила па за срека имаше време пред да стане татко ми и да ја одглавува дечко ми да избега низ прозор и тоа од втори скокаше а што беше уште нај јако од све беше тоа што комшиите го пријавиле како крадец па го начекала патролна единица па дур да им објасни...па кога ми кажа на тел се смеевме за тоа можи добри недела дена...и сега кога ке ми текни повторно смеаа ме фака тоа беше вечер за паметење хехехех:pos2::pos2::pos2::nesvest::nesvest:

Ова е од 2008, ама ме изнасмеа! Гревче, ем да скокаш од втори спрат, ем да те пријават како крадец...:pos::pos:

A da i uste nesto.
Mikel nema da igra cela nedela. Zosto ne igrase deneska? Go cuva?

i sto po gjavolite bese so zamenata brane-azpi.

KOLKU TREBA DA SI RETARDIRAN TAKA DA RAZMISLUVAS?!?!?

"HMMMMM GUBAM 1-0. MI TREBA GOL. STO DA NAPRAVAM? DAAAA ZNAM.KE IZVADAM VISOK IGRAC STO MOZE DA DADE GOL OD KORNER I NA NEGOVO MESTO KE STAVAM NIZOK BEK. DA DA NIZOK BEK E TOA STO MI TREBA PRI NEGATIVA. DEFINITIVNO KE JA RESI UTAKMICAVA PRI IGRACI KAKO MARIN NA KLUPA. FANTASTICNA IDEA."

I ZOSTO PO GJAVOLITE GO IZVADI MOZES KOGA LAMPARD I RAMIRES NISTO NEMASE DA SMENAT NA 5 MIN DO KRAJ.
STO NE GO IZVADI RAMCE?

BOOOOOOZE DEBELOVO E SAMO ZA BESILKA. MME !!!
--- надополнето: 16 декември 2012 во 13:37 ---

Dodeka e najdobar strelec vo Celzi.
Ili dodeka ne se povredi ili e suspendiran.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Малку заебанции, со оглед да главниот негативец во Man of Steel ќе биде Генерал Зод..

tl_scifi_zod.jpg

Генерал Зод

koce-trajanovski.jpg

Коце Трајановски

polls_KneelBeforeZodCartoon_4206_598414_poll_xlarge.jpeg

Сличности?! Коинциденција?! или Реалност?! o_O

:pos::pos:

Acid отвара нова тема (клик) и сите: Wow, хаха, lol...
Пиши-било-кој-друг-форумџија тука да ја отвореше истата тема и сите: booo pak li nova tema, за секое ли видео тема, ima tema za vakvi videa, ајде што коментари ќе пишуваме, не може дискусија да се развие за темава, -1, затварајте тема...

Наравучение: Не е битен предметот, битен е професорот.

И, уште не ми е јасно зашто Acid не е баниран :pos::pos:

Без љутиш Ацид, ова се однесува на сите wannabe-хејтери на форумов :icon_mrgr:

Acid отвара нова тема (клик) и сите: Wow, хаха, lol...
Пиши-било-кој-друг-форумџија тука да ја отвореше истата тема и сите: booo pak li nova tema, за секое ли видео тема, ima tema za vakvi videa, ајде што коментари ќе пишуваме, не може дискусија да се развие за темава, -1, затварајте тема...

Наравучение: Не е битен предметот, битен е професорот.

И, уште не ми е јасно зашто Acid не е баниран :pos::pos:

Без љутиш Ацид, ова се однесува на сите wannabe-хејтери на форумов :icon_mrgr:

кај и да е...ако не утре, другиот понеделник сигурно :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom