@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
ауууууууууууууууууу готово, под кревет отидовАнчо, прашај што сакаш да прашаш, не пишувај поезија![]()

го утепа чоеков Acid-e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ауууууууууууууууууу готово, под кревет отидовАнчо, прашај што сакаш да прашаш, не пишувај поезија![]()
Драчевска легенда !Колку корпи испив годинава комотно може дуќан на пластичарска да отворам.....
Ќе биде боље.![]()
Најсмешно ми беше кога една влијателна не обвини мене, PurplePuma, Pillow Queen i Ligeia дека сме биле некакви ха-це верници и сме пропагирале радикално христијанство.
Којзнае како не замислувала типката, демек седиме во манастирот во Зрзе со шамии на главите и библии во рацете и во паузата измеѓу плетењето чорапи и вечерната молитва го шириме словото Господово на Твитер. Требаше да си го сменам името во сестра Параскева.
Прегледај го приврзокот 55116
дете кое знае за фудбалот повеќе од сите на планетава заедно !
чат пат има испади на фб ама ваков феил до сега немал..
сите му се кое од кое по легендарни, не знам дали го копирал ова ама ако го измислил свака час
13то
![]()
негознаешкојфеилеставрноовојнеманисодсарказамНеразбросарказмикус !![]()
Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.
значи немаш корпа, ама немаш ни позитивен одговор ни негативен одговор, па сеа ти види.![]()
Ко видов толкав текст па уше на тема “љубов и секс“ зедов грицки, отворив пиво, откопчав шлиц и кладов палома при рака, ко прочитав, грицките изедени пивото остана смлачено недопиено, а со паломата си го секнав носост... ме разочара бе !
Врвот? Превисоко за стандардите на Ноне![]()
ова беше премногу ниско
ко вицот со Трпана кога oдела на курсWomens![]()
Пост #10000 во темава ви е слика од еректиран пенис.
Еве зошто темава ви е закон![]()
![]()
Nope, doesn't make sense. Ерекцијата, асоцира на воздуда, а оваа сезона има се, освен возбуда. Второ, барем навидум изгледа функционален, а тимот ни е далеку функционален. Така да требало само првиот дел од сликата да го оставиш, тогаш многу добро би ја опишал сезонава.