Пост на кој сте се изнасмеале

Секогаш кога идесе Нова Година кога ке дојдесе дедомрас јас се пласев....Исто така и кога бев во градинка кога бев 3год се секавам кога идесе Дедо Мраз кога се сликавме јас се пласев и бев облазен....
:pos:

Можеби не е за во оваа тема но би бил благодарен доколку некој ми даде идеја.

Значи се кладевме со една другаркичка на која и го имам меракот но неможевме да одлучиме во што да се кладиме, па некој да даде некој интересен ''фраерски'' предлог. :sneaky:

Ако ти добиеш, ти да ја залапаш неа. Ако таа добие, таа да те залапа тебе. :)

Со лесно.

Крусер и советите негови во љубовни проблеми, решение на секој проблем:Залапај ја! :pos:

јас почесто пишувам маилови, смс итн. Поретко праќам писма, зошто ако пратиш писмо за месец ипол стига.

Да бе им оставам на колегите писменце со боцка на огласна табла :vozbud:

Ма вчера бре ми ги донесе чичкото поштар, јајце снесов :vozbud:
Инаку еве тука пред мене имам две цеститки за нова Година од лани, две писма исто од лани и уште неколку рачно предадени абери, аманети, желби и честитки!.....

и на крај шлагот (y)

Добро шо ви е толку филмот писмо?

На шо свршавате бе луѓе? на хартијата? на пликото?

Ако е од човекот шо ти е драг, преку шосака нека биде исто ќе ти е.
И шо сте изнапишале 15 годишњаци...ее порано..ко демек коа сте примале писма вие со очи немате видено писмо, освен сметките од телефон.

хаххахахах, немој па ти сега одма, од прва кисс хахахаах, не знам дали си машко или женско, ама немој од прва, остај малку предигра хахахахха(y) (изигравам тешка риба)

Шом сам толко директеН, давам ти само малко другарска љубофф.. Правеш се уштипана мома а? Демек официјално навредена, неофицијално гореш однатре. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

мж сум бреееј хаххахах

demotivacija.mk_Novoto-logo-za-Makedonija-pat_13227412689.jpg

:pos:

Драг Дедо Мраз.
Јас сакам за нова година да ми донесиш еден црнец вработен на црно како шумар, со мустаќи и неписмен.
Фала од напред.
:pos::pos:

Оф бе што се замараш со бугарчињава не знам, па еден бугар (кога некоја бугарка ограбила турист) летоска рече „еми такви се наште момички, ште те опељушат“, што сакаш повеќе?
Не знам ни што бараат на форумов кога се само за провоцирање и пропаганда, коза да се посере сред Софија ќе отворат тема и ќе изнаставаат слики.
Ко за пред спиење:pos:

Некои бисери од Твитер: :)

@DoktorotStark: Зелениот бран на Коце сега е зелен тобоган! #снег

Marina @far1na
Ете конечно не е све така црно у Македонија!#снег

Ман@Goran_Man
Сите возат полека, а еден типац со Лада Нива шиба по тротоар. Абе Путин коа праве кола, праве, не се заебава. ;)

Sead@sead93
Лопатари од сите партии, обединете се!#Коце

Martin Nikolic@Martin_Nikolic
Коце заеби снегот. Дај поправи го саатон на стара жечезничка, жити се. Ако може и нека пее на секој изминат час

Ман@Goran_Man
Девојкати те мисли кај мувачката, мувачката те мисли кај девојкати, а ти со некои баби се возиш во бус по снег.

Емилито@EmilitoAtanez
Вести од политиката: Улиците во Скопје како и европските интеграции. Замрзнати !#снег

Влатко Васиљ@VlatkoVasilj
Маџари е толку заборавено од надлежните, што се уште го немаат исчистено ланскиот снег.

A90ujFZCIAAsp-2.png

Хахаха! :pos::pos::pos:

Дали е можно оној кој ти ставил пари на штедна книшка (мојата книшка, со пари ставени од старател) и ги урочил, да може да ги урочи уште еднаш истите или да стави забрана за вадење на парите?
Имам пари во банка, ама ми се урочени :pos::pos::pos::pos::pos:

Алал да ти е Луки, ламја си. Ја иам животинче 10 пати полесно од бико твој па не можам да го додржам.
Туку што правеш ти со бик од 700 кила дома? Тренираш ли за матадор?

:pos: темата крш,лион мртов сериозен може човекот и бизнис план има веќе скоцкано :LOL:

:pos: темата крш,лион мртов сериозен може човекот и бизнис план има веќе скоцкано :LOL:
Cela tema e krsh hahaha vcera
pred spienje solzi pustiv od smea

Taka ke pravi Lion biznis kupi 3 magarici I molzi gi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom