Пост на кој сте се изнасмеале

Acid отвара нова тема (клик) и сите: Wow, хаха, lol...
Пиши-било-кој-друг-форумџија тука да ја отвореше истата тема и сите: booo pak li nova tema, за секое ли видео тема, ima tema za vakvi videa, ајде што коментари ќе пишуваме, не може дискусија да се развие за темава, -1, затварајте тема...

Наравучение: Не е битен предметот, битен е професорот.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

И, уште не ми е јасно зашто Acid не е баниран :pos::pos:

Без љутиш Ацид, ова се однесува на сите wannabe-хејтери на форумов :icon_mrgr:
Ех, што ти прави авторитетот... Има нозе да лижиш и да ќутиш :D

Во темата

Тројна круна за Ливерпул следната сезона ...

rQr6J.gif

На темата Нибиру и полови инверзии за крајот на светот:
Кај нас ова додека не пресече Грујо лента не доаѓа па на трепки ако сака да застане.
:pos:

Деновиве, ретко кој има можности да оди на факултет и секогаш ќе бидам благодарен на моите родители за тоа.

ниту пак ќе постои жена што ќе ме сака повеќе од сестра ми и мајка ми, или маж што ќе ме сака повеќе од мојот татко.
:eek::eek::pos::pos:

Ме пукна пустиот....Always look on the bright side (y)
Браво за гестот на Реал Мадрид ! Беа поразени од Малага за да не го загрижуваат Тито(и побрзо да оздрави)... АНИМО ТИТО!
Браво браво...!!!

Не се протестира против опозиција........јас не гледам опозиција во Македонија. Гледам собир на циркузанти чиј шатор е во распаѓање.

I toa sto vikas kaj ke vidis opozicija vo Mk,na koja tv smeat da ja pustat opozicijata nasa koga nema nezavisni mediumi ima samo partiski megafoni na celo so onoj:drk:Latas
Незнам само дали намерно одговори вака и му го "спушти" na turvior или не сфаќа овој. :pos:

Добро бе треба ли да земам да ви цртам ке јадете скапано кинеско зајачко месо кога можете мене да ми пишете
ПУУУУУУУУУУУУУУУУУ ебаве беља ебаве :nenene::uvo::pos2:
:eek: :eek:
не знаев дека познатиов има зајаци

Добро бе како може не ми е јасно од 10 метра пред гол да шутираат во противнички играч?ПА ДА ВЕ ЕБАМ У УСТА не сте ХОРИЗОНТ ТУРНОВО шутраци едни.Колку сум ги колнел судијава и играчиве на Свонси само они си знаат.И нивните деца богами пошо изедоа најјаки клетви.Племето колку се изнервирав еј.Тој па Руни денес играше ко на тешка дрога.Вчера до колку заглавил по дискотеките?Стариот беше прилично нервозен ќе го јадат .Тоа е тоа,Сити дава во 90+ ние кикснуваме.

(y) mu ja razbiram nervozata :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom