Пост на кој сте се изнасмеале

Бугарите се апашка нација, сликовито објаснето, има 100 коли, пушташ бугари и нема веќе коли на паркингот:)
не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија :pos:

од кога тоа почнаа од МЕТАН да се прават апчиња ?
Стероидиве дефинитивно и мозокот го сушат :pos:

Ако толку се разбираше ќе знаеше дека Метан е скратено од Метандростенолон(dianabol) и е стероид во форма на апчиња кој се прима орално,може и јас не се изразив баш коректно ама кога другите сфатија незнам што ти беше толку тешко и тебе да разбереш...

не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија :pos:
:pos::pos:
Во 90те во Бугарија кога се даваа за две чрвени со кола не се одеше, веднаш бугарчето ќе ти ја собере. И наш Македонец се довлечкал со стокец во Софија и пишал на ливче, не фаќајте нема ништо. Се враќа ја гледа на трупчиња колава и оставено ливче: Аз сам должен да проверам.
Слушнав и летово дигале коли, на еден познаник бемвето му го собрале во Несебар, пешки си дошле:pos: Апашка нација, затоа ја немаше до 2009 година (мислам беше) во осигурителните компании, велат осигуравањето важи на секаде освен во Бугарија.

Во Србија му го украдоа, не во Бугарија. Пред околу две недели негде се деси ова.

Ме болеше стомакот и реков да видам од што е, кога на ехо покажа дека сум имал некое мало камче на жолчката. Болките ми беа кај папокот, а како што знам жолчката боли од десна страна под ребрата, а јас таму болки немам. Докторот рече не е страшно не е голем. Некој со слично искуство, како се живее со камен?

Со камен се живее исто како во камено време само + имаш струја да го пуштиш пц-то и да прашаш.

:pos:

Во темата за фудбалската репрезентација
Батали тоа, некој нека ги локализира пожариве по шумиве, цела репрезентација може да ни ја зафати!
:pos:

не во Бугарија во Србија беше тоа , и владата му плати сместување во хотел 1 недела и потоа го пронашле крадецот во Белград и му го вратиле така да ја продолжил рутата :P

Разочаран е другар ми поради лошата трансфер политика на сопствениците и на тренерот......:pos:

Линда и Роџерсица 3 дена и 3 ноќи да ги ебам а Хенри и Роџерс врзани да ме гледаат и да плачат!!!

уште се смеам :)

Каде бре ти со ваков вкус на лавови и споменици во Италија, како партал ќе те исфрлат. Таму е уметност, не е шабанерија.
:ROFLMAO:
:pos:е стварно „крвава„ е оваа leandra
(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom