Пост на кој сте се изнасмеале

vas sve vi e smesno ne znam so se desava so mladive pa vie da gledate nekoj film so ejc ventura ce se skinete od smeenje

Дефинитивно хуморот почна да оживува. Синоќа се смеев до солзи на темата Јас кога серам и на Поезија од Кај-ган-џии.
Најголем впечаток ми оставија овие мислења
Garfield напиша:
Ни секс, ни храна, ни дрога, ништо не може да го замени она магично чувство на среќа кога после добар секс, после добро јадење и пиење ќе те спотера и ќе седнеш да размислиш за судбината на човекот и постоењето на Бог додека полека, но сигурно, од тебе излегува екскрементот и со омаен мирис на гнасило огадува и окадува и на сите наоколу им се присложува.

Мојот ритуал, да речем, е да станам наутро, да сркнам две-три голтки кафе, да запалам цигаре и кога ќе ме постера, абе крај на приказната, трк у ќенифа на срање.

Е сеа, си сакам омајувачкиот, окадилинички и огадувачки мирис да го затскријам со мирисот на изгорен тутун, а и најчесто тоа го правам.
кафе ми текнало, ама зависи, ако не брзам, не би, море ич не би.

Понекад, како помал, книгата ми беше весел придружник, а и имам неколку испити спремено на шоља.
сега, сега не.
Сега како постар и помудар кењам сам, со своите мисли, барајќи како што реков вечни виситини за нештата кои го мачат човештвото :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
:pos::pos:
DracevoTheCity напиша:
Ритуал- обавезно се соблакам гол
ладно не ладно,неопишиво е чуството да кењаш така пиштол гол,а успутно размишљаш шо ќе вечераш, или доручкуваш у зависност у кој период од денот се случува дејството .... :tv:

Smexy_Bit напиша:
Jaс пред да почне ритуалот на серење почнувам со предигра тоест прдам во соба.
Си прдам така некое време и почнувам да го чувствувам the one како се трие низ цревцата и стигнува до анусот.
Тогаш му велам стој,You cannot pass! I am a servant of the Secret Fire, wielder of the Flame of Anor. The dark fire will not avail you, Flame of Udun! Go back to the shadow. You shall not pass!
И го држам додека не стане неиздржливо и потоа трчам накај вецето и со полно срце го почнувам ритуалот серење!
При тој ритуал јас се чувствувам како да паѓам во бездните на Морија и се прераѓам нов,Ајван the white до новото серење.

SASUKE напиша:
Добро бе има ли нормален човек што иде у вц да заврши работа без да си чепка по говната и без да си брца прсти у гз!?! :pos2:
:pos2::pos::pos2::pos::pos2:

Ех првиот бакнеж... одамна беше.

Не се сеќавам многу само знам дека на девојчето ќе и требаше реанимација, бидејќи ќе ја задушев и евентуално ќе добиев казна за убиство од прв степен, насилсто врз жени нешто, ќе ме имаше по реклами.

Нау оол д лејдис сес дет ај ем д грејтес кисер деј евер хед.

Тенк ју фрст кис, тенк ју.

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom