Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
vas sve vi e smesno ne znam so se desava so mladive pa vie da gledate nekoj film so ejc ventura ce se skinete od smeenje

Д

ДаркхарТ

Гостин
Дефинитивно хуморот почна да оживува. Синоќа се смеев до солзи на темата Јас кога серам и на Поезија од Кај-ган-џии.
Најголем впечаток ми оставија овие мислења
Garfield напиша:
Ни секс, ни храна, ни дрога, ништо не може да го замени она магично чувство на среќа кога после добар секс, после добро јадење и пиење ќе те спотера и ќе седнеш да размислиш за судбината на човекот и постоењето на Бог додека полека, но сигурно, од тебе излегува екскрементот и со омаен мирис на гнасило огадува и окадува и на сите наоколу им се присложува.

Мојот ритуал, да речем, е да станам наутро, да сркнам две-три голтки кафе, да запалам цигаре и кога ќе ме постера, абе крај на приказната, трк у ќенифа на срање.

Е сеа, си сакам омајувачкиот, окадилинички и огадувачки мирис да го затскријам со мирисот на изгорен тутун, а и најчесто тоа го правам.
кафе ми текнало, ама зависи, ако не брзам, не би, море ич не би.

Понекад, како помал, книгата ми беше весел придружник, а и имам неколку испити спремено на шоља.
сега, сега не.
Сега како постар и помудар кењам сам, со своите мисли, барајќи како што реков вечни виситини за нештата кои го мачат човештвото :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
:pos::pos:
DracevoTheCity напиша:
Ритуал- обавезно се соблакам гол
ладно не ладно,неопишиво е чуството да кењаш така пиштол гол,а успутно размишљаш шо ќе вечераш, или доручкуваш у зависност у кој период од денот се случува дејството .... :tv:
Smexy_Bit напиша:
Jaс пред да почне ритуалот на серење почнувам со предигра тоест прдам во соба.
Си прдам така некое време и почнувам да го чувствувам the one како се трие низ цревцата и стигнува до анусот.
Тогаш му велам стој,You cannot pass! I am a servant of the Secret Fire, wielder of the Flame of Anor. The dark fire will not avail you, Flame of Udun! Go back to the shadow. You shall not pass!
И го држам додека не стане неиздржливо и потоа трчам накај вецето и со полно срце го почнувам ритуалот серење!
При тој ритуал јас се чувствувам како да паѓам во бездните на Морија и се прераѓам нов,Ајван the white до новото серење.

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
SASUKE напиша:
Добро бе има ли нормален човек што иде у вц да заврши работа без да си чепка по говната и без да си брца прсти у гз!?! :pos2:
:pos2::pos::pos2::pos::pos2:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Ех првиот бакнеж... одамна беше.

Не се сеќавам многу само знам дека на девојчето ќе и требаше реанимација, бидејќи ќе ја задушев и евентуално ќе добиев казна за убиство од прв степен, насилсто врз жени нешто, ќе ме имаше по реклами.

Нау оол д лејдис сес дет ај ем д грејтес кисер деј евер хед.

Тенк ју фрст кис, тенк ју.
:vozbud:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311

Kajgana Shop

На врв Bottom