Пост на кој сте се изнасмеале

e sea ja kako so sfacam za da ima zena-riba trebe da se sparile coek i riba ali kako se sparile poso ja sum videl ikra od riba i na dokumentarna emisija imase ide zenskava riba i stava ikra na nekoj kamen pod voda i onda ide maska riba i drka na ikrata i koa paga spermata na ikrata toa im e ko ebenje neso na ribite ali ne e ko kaj ljudive so e znaci ova ne e mozno nema logika drugovo isto za zena-ptica kako ce se spari coek so ptica za da ispadne zena-ptica koa nema kaj da go stai coek u pticata edino ako e golema eptem neso orel jastreb ali pak be glupo e koj ce go stai u zenski orel za da go zatrudni a za tretoto lav i orel isto ko so coek i orel ne ide so ne ide be

:pos2::pos2:

И
Тони_Земунац напиша:
Bravo Legendo moj covek :vozbud:

Inace ja koa ke kenjam i iam tvrda stolica prvin brcam prst u gz za da mi se rasiri supakot za polesno da padne gomnoto, a koa iam proliv tolku mokno go praam toa so cela solja e isprskana a ponekogas bogami i cel gz i po nozete mi se spusta nadole toa gomnata, zatoa ne nosam papuci, posledniot pat lom gi napraviv, a za normalna stolica zeam tegla tursija i so edna raka :drk: a so druga jadam tursija probajte provereno e zakon cuvstvo e. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

хахахахах е на овој од тони земунац сум се смеел ко луд кога читав!!!!

Ако сакаш да знаеш јас почнав и многу од порано или пред да имате пристап до компјутер,ама сега вие со компјутерите све научивте -ама тоа ваше учење од компјутер или интернет е лажно учење да знаете.ПОЗДРАВ

:zver::tapp::kesa::back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom