Пост на кој сте се изнасмеале

M

marsovka

Гостин
Ах Ацид Ацид, колку си неинформиран и наивен. Ај вака. Просто да ти објаснам. Мој форум не е седумка, туку на мојата другарка нетмкд. Не сум јас нетмкд, туку тоа е моја другарка која го користеше и мојот компјутер за да се најавува на форумов ( и кога ќе дојдеше со лаптопот кај мене го поврзуваше на мојот интернет на рутер). Така да затоа биле исти ИП адресите. Зошто од кај мене? Е зошто де. Едноставно е. Моето друштво во никој случај нема да се логира од нивните компјутери, зашто тие си имаат ник на кајгана уште од 2007. И кога ќе се споредат Ип адресите, оп ќе дознаеш чиви дупликати се. :helou:
А зошто ги повикав да се регистрираат под нов ник на форумов? Е зошто де? Едноставно е. netmkd го зезаше мистичен, thegirl1 тебе и цел форум:pos2: MHJ-GIRL чат пат, а ace_boy ми е брат.
Зошто да ве зезаат? И ова не е тешко прашање. Зашто се однесуваш како кретен Ацид. Признај колку пати ти и мистичен сте навредиле некој форумџија, сте зафркавале, сте се подбивале... и не ми зборувај дека не е дозволен ремет на членови кога ВИЕ тоа го правите и им дозволувате и на другите да го прават. Пример јас и thegirl1.
Јас свесна сум дека ја претерав со постојаното фалење на кајгана форумот (погрешив и тоа многу) ама ете бев револтирана на идивиди форумот (моја работа). Сега сфатив всушност кој форум е поубав, подобар и поквалитетен. Нема да ти биде тешко да откриеш :helou:
Ацид, твојот однос е иритирачки. Свесен ли си дека само 20% те почитуваат на форумов? Тие што ти се пријатели и во реалниот свет. Од другите 80%, 20% отворено ти кажуваат дека не те почитуваат т.е се жалат на твојот однос, се обидуваат да ти докажат нешто, да те корегираат ама затоа попиваат бан или се на твојата ``црна листа``.
50% ти лижат гз, а 10% не се ни замараат.
И да, твоето однесување лошо влијае на рејтингот и квалитетноста на кајгана, ама тоа не е моја работа, ниту ме засега. Не се мешам и не се замарам едноставно. :wink:

А сега...седумка не е мој форум :pos:тој е на нетмкд. Мој е КЛИК (www.klik.findtalk.net) кој сеуште не е добро развиен и му е потребна реклама, деновиве се занимавам со тоа.
Не сум трета година на факултетот за Електротехника и информатичка технологија, туку прва година на ФОН (бизнис менаџмент).
Нетмкд е трета година на факултетот за Електротехника и информатичка технологија :wink:
Портокаловата боја е заштитна боја на нашето друштво и пред се омилена на нетмкд, и моја секако :) зошто? Наша работа :wink:
Драга седумка колку што знам јас ја нема отворено нетмкд, туку некој од членовите.
Исти биле подфорумите? Па тие се темите (подфорумите) за дискусија. Да измисли нетмкд нови? :tapp:

Ацид, поправи го твоето однесување што побрзо ако сакаш форумов да добие на квалитет (а не квантитет) :wink: како што е на пример идивиди :wink: квалитетен форум :wink:

Толку од мене. Слободно банирај го или избриши го овој ник, не ни планирам да дискутирам на овој форум. Ни моите другари и другарки не се повеќе толку активни на форумов, а сето тоа по моја заслуга:helou:

Се прашуваш кој ми кажа за твоето мислење овде? Па, погоре ти кажав. Не заборавај дека овде има членови кои се мои пријатели, а за кои ти незнаеш и токму тие направија дупли никови и те заебаваа, за кои повторно незнаеш :pos2:

Толку од мене. Поздрав
епик

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
^
Добра реклама си направи девојчето.

Orange girls.Let the revolution begins:sekaaleksic:

M

marsovka

Гостин
Бидејќи Марсовка ги прати моралистите тука да ја линчуваат, а нив ги нема, ја ме ја да им помогнам!

Марсовка, срма да ти е, ем женско, ем за ебење збориш!
Марш таму да си ј аиспереш устата со аспун.
женско треба да седи дома, да везе, да плете, да пере, чисти, да се вежба за во брак кој ќе и го нареди татко и!
И после, кога еветнуално ќе и го зачкопа машкото/маот, не смее да ужива, освен евентуално да зацвили малку!

А не ваму, фак френдс, шљак френдс.

Умбра и L'хомислав се згранаа од тебе, срамота.
:vozbud::vozbud:

H

HITCH

Гостин
citam od preska i se cudam polno postovi i gledam tamu nekoj me spomnal stvarno ne znam sto gledate smesno ako ne sve nacitani toa e vase, ja sekoj den citam naucni fantastiki i koga mozam zboram so luge so razbiraat takvi raboti..

i na nikola kopernik mu se smeele koj vikal deka se vrti zemjata ama posle ovoj fino lepo dokazal.. zatoa go zapalile na plostad..

neznam sve sto vi e smesno vas prst covek da vi pokaze ce se iskinete od smeenje..:uvo:
Ееееееееј аљоооооооо... чек малку, не брзај!!!!
Уште не сме го совладале Дарвин ко што треба, ти ни го спомнуваш Коперник :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: полека малку, дај ни малку време!

Обожавам да те читам! Те молам продолжи вака!!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Уплаф напиша:
Прајслес :pos2:
"Gluponacalnice da ve potsetam deka za vreme na izborite mi nemate plateno za flaerskite pripremi pripremite i za fotografiite sto me angazirase da gi slikam dupkite niz gradot."

"A eve go i flaerot koj odese po web stranici i bilbordi a za
koj jas ne dobiv nitu dinar, za sega da razberam deka za ovaa izrabotka si
platil 2000 evra na lice koje nema dve cisti so ovaa izrabotka, a tie sretstav
se od clenstvoto pa neka razmislat kakov ste sega koga raspolagate so tolkav
budzet da dade gospod Ace komandirot so kreda na asvalt merka da ti zima."
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188