M
marsovka
Гостин
епикАх Ацид Ацид, колку си неинформиран и наивен. Ај вака. Просто да ти објаснам. Мој форум не е седумка, туку на мојата другарка нетмкд. Не сум јас нетмкд, туку тоа е моја другарка која го користеше и мојот компјутер за да се најавува на форумов ( и кога ќе дојдеше со лаптопот кај мене го поврзуваше на мојот интернет на рутер). Така да затоа биле исти ИП адресите. Зошто од кај мене? Е зошто де. Едноставно е. Моето друштво во никој случај нема да се логира од нивните компјутери, зашто тие си имаат ник на кајгана уште од 2007. И кога ќе се споредат Ип адресите, оп ќе дознаеш чиви дупликати се. :helou:
А зошто ги повикав да се регистрираат под нов ник на форумов? Е зошто де? Едноставно е. netmkd го зезаше мистичен, thegirl1 тебе и цел форум:pos2: MHJ-GIRL чат пат, а ace_boy ми е брат.
Зошто да ве зезаат? И ова не е тешко прашање. Зашто се однесуваш како кретен Ацид. Признај колку пати ти и мистичен сте навредиле некој форумџија, сте зафркавале, сте се подбивале... и не ми зборувај дека не е дозволен ремет на членови кога ВИЕ тоа го правите и им дозволувате и на другите да го прават. Пример јас и thegirl1.
Јас свесна сум дека ја претерав со постојаното фалење на кајгана форумот (погрешив и тоа многу) ама ете бев револтирана на идивиди форумот (моја работа). Сега сфатив всушност кој форум е поубав, подобар и поквалитетен. Нема да ти биде тешко да откриеш :helou:
Ацид, твојот однос е иритирачки. Свесен ли си дека само 20% те почитуваат на форумов? Тие што ти се пријатели и во реалниот свет. Од другите 80%, 20% отворено ти кажуваат дека не те почитуваат т.е се жалат на твојот однос, се обидуваат да ти докажат нешто, да те корегираат ама затоа попиваат бан или се на твојата ``црна листа``.
50% ти лижат гз, а 10% не се ни замараат.
И да, твоето однесување лошо влијае на рејтингот и квалитетноста на кајгана, ама тоа не е моја работа, ниту ме засега. Не се мешам и не се замарам едноставно. :wink:
А сега...седумка не е мој форумтој е на нетмкд. Мој е КЛИК (www.klik.findtalk.net) кој сеуште не е добро развиен и му е потребна реклама, деновиве се занимавам со тоа.
Не сум трета година на факултетот за Електротехника и информатичка технологија, туку прва година на ФОН (бизнис менаџмент).
Нетмкд е трета година на факултетот за Електротехника и информатичка технологија :wink:
Портокаловата боја е заштитна боја на нашето друштво и пред се омилена на нетмкд, и моја секакозошто? Наша работа :wink:
Драга седумка колку што знам јас ја нема отворено нетмкд, туку некој од членовите.
Исти биле подфорумите? Па тие се темите (подфорумите) за дискусија. Да измисли нетмкд нови?
Ацид, поправи го твоето однесување што побрзо ако сакаш форумов да добие на квалитет (а не квантитет) :wink: како што е на пример идивиди :wink: квалитетен форум :wink:
Толку од мене. Слободно банирај го или избриши го овој ник, не ни планирам да дискутирам на овој форум. Ни моите другари и другарки не се повеќе толку активни на форумов, а сето тоа по моја заслуга:helou:
Се прашуваш кој ми кажа за твоето мислење овде? Па, погоре ти кажав. Не заборавај дека овде има членови кои се мои пријатели, а за кои ти незнаеш и токму тие направија дупли никови и те заебаваа, за кои повторно незнаеш :pos2:
Толку од мене. Поздрав