Пост на кој сте се изнасмеале

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:

Сериозно -.- нека биде муж ебате -.-
Ти изгледа го немаш читано некрофилија.После него се е ова гола вода:)

M

MIL

Гостин
Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:

Сериозно -.- нека биде муж ебате -.-
Правите мужи искажуваат љубов јавно , а кукавиците молчат а за мојот пост смеј се колку сакаш драга марсовке само гледај да не те снајде па јас да постирам тука за тебе ...не му посакувам на никого да патат за љубов :salut:

M

marsovka

Гостин
Ти изгледа го немаш читано некрофилија.После него се е ова гола вода:)
Го иам читано >.>

Правите мужи искажуваат љубов јавно , а кукавиците молчат а за мојот пост смеј се колку сакаш драга марсовке само гледај да не те снајде па јас да постирам тука за тебе ...не му посакувам на никого да патат за љубов :salut:
Оф океј... :place:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Го иам читано >.>
Кажи што ти е патетика,незнаеш дали да плачеш или да се убиеш.А јас секој ден морав да го читам,едно 2/3 месеци колку што му траеше лечењето:плачко:
Мил и ти си на добар пат,досега поминаа 3/4 месеци,среќа што мешаш подфоруми.
Имајте бе жал за останатите 3452693752 членови.

M

marsovka

Гостин
Кажи што ти е патетика,незнаеш дали да плачеш или да се убиеш.А јас секој ден морав да го читам,едно 2/3 месеци колку што му траеше лечењето:плачко:
Мил и ти си на добар пат,досега поминаа 3/4 месеци,среќа што мешаш подфоруми.
Имајте бе жал за останатите 3452693752 членови.
Некако можам да го раберам некрофилија барем ми се свиѓаше сентименталноста и патетиката по постовите ( романтична будала сум, убиј ме) малиов и пред тоа забележав дека има маки и се курназеше дека е јебач претпоставив дека го шитнала амбасадорка, ружно го пишува тоа и уште поружно се понаша. Демек врати се бла бла, па јас сум јебо сите се тепаат за мене, па пак ми фалиш, па одење од фаза у фаза аеее мали уште колку време барем некрофилија се испуца директно 2/3 месеца овој не знам колку време пека по неа
Само не верувам дека малиов ќе го читаш како некрофилија после ова благовремено реагирав ајде сеа да им помогнам на душебрижните :

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Од кој сум на форумов више ги читам мил и амбасадорка прво како си искажуваат љубов, па како се вреѓаа по секоја можна тема, па сеа дојде време пак да читам искажување љубов. Која патетика.

M

marsovka

Гостин
marsovke, од кај ги вадиш сликиве? :pos2:
Значи синко вака идеш позади три долини и три планини кај баба ми селото, одиш во една црква и бараш книга Burning witches from google images . И таму има вакви слики ги скенираш и ставаш на кајгана . Сеа запамти ? Океј оди сеа у quest и пуцај тука за екстра зелемки ова де поени ...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
helllooooo
темава е да постирате по некој пост на кој сте се изнасмеале, а не марсовка кај ги нашла цртежите.

п.с. таа ги има цртано :pipi:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Сите постови во темата ЈСП,ми течеа солзи кога ја читав,особено со жените шофери.

Kajgana Shop

На врв Bottom